FAQ COVID-19

Beste klant,
Het spijt ons te moeten meedelen dat als gevolg van de maatregelen van 24 maart 2021, die door de regering zijn ingevoerd, onze winkels open blijven, maar alleen op afspraak.

Onze e-shop blijft 24 uur per dag open. Bezorgen en terugsturen is gratis! We hopen u snel te zien, in de winkel of online.

Hartelijk dank voor uw loyaliteit!


VEILIGHEIDSMAATREGELEN IN ONZE WINKELS

Wanneer heropenen onze winkels?

Voorlopig zijn onze winkels open. U kunt naar uw favoriete winkel gaan en daar een afspraak maken of u kunt de winkel bellen voor een afspraak. U kunt het telefoonnummer van uw favoriete winkel vinden via deze link

Afspraken kunnen gemaakt worden zonder koopverplichting.

Welke veiligheidsmaatregelen treffen jullie in de winkels?

We zijn heel blij om jullie terug te mogen verwelkomen in onze winkels. Samen kunnen we deze winkelervaring veilig maken en houden!

  • Wat wij doen voor jou:
  • -Al onze medewerkers dragen mondmaskers en ontsmetten hun handen frequent
  • - We ontsmetten alles frequent
  • - Je krijgt je kassatickets digitaal toegestuurd

  • Wat kan jij doen voor ons ?

  • Opgelet: winkelen mag uitsluitend met maximum 2 volwassenen van dezelfde bubbel

    selection 1


Check zeker onze storelocator om de openingsuren van jouw favoriete shop te kennen.LEVERINGEN & RETOURS IN ONZE WINKELS

Kan ik weer online bestellen en deze bestelling dan in de winkel laten leveren?

Je kan momenteel geen online bestellingen laten leveren in onze winkels.

Ik kocht een kledingstuk in een winkel net voordat de winkels sloten, maar ik wil het retourneren of omruilen.
Kan dit?

U kunt een artikel in de winkel terugbrengen, maar alleen op afspraak. Dit geldt voor alle aankopen in de winkel. De voorwaarden blijven dezelfde: omwisseling is mogelijk in het land van aankoop op voorwaarde dat het artikel zich in zijn oorspronkelijke staat bevindt en dat het voorzien is van het bijbehorende ontvangstbewijs en etiket. Dit geldt niet voor artikelen die met korting zijn gekocht wegens kwaliteits-/beschadigingsproblemen.

Ik heb online een bestelling geplaatst met de optie levering in de winkel vóór de nieuwe aankondigingen van 24 maart 2021. Kan ik deze nog ophalen

Uw bestelling blijft 14 dagen beschikbaar in de winkel. Om uw bestelling op een veilige manier af te halen, gelieve telefonisch een afspraak te maken.

Kan ik items kopen zonder ze te passen en ze dan weer retourneren in de winkel?

Je kan in onze winkels gerust items kopen zonder ze te passen en daarna retourneren als ze niet geschikt zijn. De retourtermijn is 30 dagen.ONLINE BESTELLINGEN, LEVERINGEN & RETOURS

Hoelang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Verwacht langere levertijden dan normaal (3 tot 5 dagen in België, 5 tot 7 in Nederland). Wij doen ons uiterste best om jouw pakketjes zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Veiligheid staat wel steeds centraal. Maar door de grote toestroom aan bestellingen en omdat wij willen voldoen aan de veiligheidsmaatregelen, kan er mogelijks vertraging zijn op de levering. Je zal via e-mail jouw pakketje steeds kunnen volgen, en wordt op de hoogte gebracht zodra het toekomt in het pick-up point of bij onze koerier.

Welke maatregelen nemen jullie bij het inpakken van mijn bestelling?

Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen in ons magazijn om een kwaliteitsservice te kunnen blijven garanderen. Wij hebben de nodige hygiënische maatregelen getroffen voor de voorbereiding van uw bestellingen. Onze werknemers dragen handschoenen, gezichtsmaskers en gebruiken ontsmettingsmiddelen.

Welke leverings- en retour methodes zijn er?

Bestellingen kunnen gratis worden geretourneerd met behulp van het BPost-retourformulier dat in uw pakket zit.

Leveren jullie ook gratis naar het buitenland?

Al onze leveringen, zowel in het binnen- als buitenland, zijn gratis.

Hoe lang duurt het om een retourzending te verwerken?

Normaal duurt het ongeveer tien dagen tot het verwerkt is. Als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus en het toenemend aantal pakketten dat door onze koeriers moet worden behandeld, wordt deze tijd verlengd. Zodra uw retourzending is ontvangen, ontvangt u een e-mail.

Ik kocht online kan ik een kledingstuk retourneren in een winkel?

U vindt een gratis Bpost-retourformulier bij alle online bestellingen. Indien u deze niet heeft ontvangen, kunt u deze aanvragen bij onze klantendienst.
LolaLiza IS ER VOOR JOU!
Het LolaLizateam is nu meer dan ooit verbonden met jou. Vind ons Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube of voeg ons toe op WhatsApp voor jouw nodige dosis fashion!
De klantendienst is bereikbaar voor al jouw vragen van maandag tot vrijdag van 9u t.e.m. 18u. Als je ons wil contacteren kan dat via het contactformulier of via il customers@lolaliza.com