TIPS
juli 29, 2020
juli 29, 2020
7 tips voor de beste
SOLDENKOOPJES
Hoewel de soldenperiode er dit jaar anders uitziet is ook dit jaar een goede voorbereiding van toepassing. Je wil toch niet aan je favoriete winkel staan en je masker vergeten? Een voorbereide vrouw is er twee waard en een voorbereide fashionista? Die is niet te stoppen! Met deze 7 tips shop jij de leukste items op de doeltreffendste manier.

sale img sale img sale img

1. Maak een wishlist

Een lijstje helpt je om het bos door de bomen te zien!

Zo kan je overbodige zaken laten liggen én kan je je aan je vooropgesteld budget houden. Oké oké, er zijn natuurlijk uitzonderingen. Als je hart stil staat bij een fashion item dat niet op je lijst stond, is de regel onverbiddelijk: kopen! ;)


2. Shop de juiste maat

“Als ik een beetje afval , gaat die blouse me echt wel passen hoor” – “Ok, het zit wat te los, maar voor die prijs?”

NEE, ladies! Je shopt enkel stuks die passen. Want een écht soldenkoopje is er eentje dat je perfect past.


3. Ruim je kast op

De gemiddelde fashionista weet niet van A tot Z wat er juist in haar kleerkast zit. Hoe kan je dan zorgen dat je de juiste nieuwe items shopt? Ruim je kast op, verkoop wat je niet draagt en ga met de winst solden shoppen!


4. Browse browse baby

Ben je meer een offline shopper? Neem dan toch een kijkje op de webshop voor wat research. Zo mis je geen enkel topstuk! Online shopper by heart? Download de app voor extra shopgemak!

5. CORONA PROOF SHOPPEN

Natuurlijk zijn de solden dit jaar net een tikkeltje anders en moeten er van onze kant en van jullie kant een aantal regels in acht genomen worden. Zo is het dragen van een masker verplicht, moet je je aan de 30 minuten shoptijd houden en moet je ten allen tijde de instructies van het personeel volgen. Lees op voorhand goed de regels van je LolaLiza winkel en de stad waar je gaat shoppen om boetes te vermijden en steeds op de hoogte te zijn.

6. Comfy begonnen = half gewonnen

Of je nu vanuit je luie zetel shopt of je naar de winkel gaat, comfort is key. In een comfy outfit kan je alles rustig aanpakken online en in de winkel ben je snel weer omgekleed! Want ja hoor, in onze winkels kan je zelf nu in corona tijden veilig shoppen.

7. Vind de perfecte partner in crime

Helaas moet je deze soldenperiode je shopbuddy thuis laten maar gelukkig staat technologie aan onze zijde. Laat je man, vriendin, zus, mama eenders wie in je fashion support system weten dat je gaat shoppen en zorg dat ze bereikbaar zijn om hun om shopadvies te vragen.

Let’s go shopping, girls!