Ontdek nu
Back
TIPS
juli 6, 2019
juli 6, 2019
7 tips voor de beste
SOLDENKOOPJES
De soldenperiode draait op volle toeren en jij wil natuurlijk ook je slag slaan! Een voorbereide vrouw is er twee waard en een voorbereide fashionista? Die is niet te stoppen! Met deze 7 tips shop jij de leukste items op de doeltreffendste manier.
sale img sale img sale img

1. Maak een wishlist

Een lijstje helpt je om het bos door de bomen te zien!

Zo kan je overbodige zaken laten liggen én kan je je aan je vooropgesteld budget houden. Oké oké, er zijn natuurlijk uitzonderingen. Als je hart stil staat bij een fashion item dat niet op je lijst stond, is de regel onverbiddelijk: kopen! ;)


2. Shop de juiste maat

“Als ik een beetje afval , gaat die blouse me echt wel passen hoor” – “Ok, het zit wat te los, maar voor die prijs?”

NEE, ladies! Je shopt enkel stuks die passen. Want een écht soldenkoopje is er eentje dat je perfect past.


3. Ruim je kast op

De gemiddelde fashionista weet niet van A tot Z wat er juist in haar kleerkast zit. Hoe kan je dan zorgen dat je de juiste nieuwe items shopt? Ruim je kast op, verkoop wat je niet draagt en ga met de winst solden shoppen!


4. Browse browse baby

Ben je meer een offline shopper? Neem dan toch een kijkje op de webshop voor wat research. Zo mis je geen enkel topstuk! Online shopper by heart? Download de app voor extra shopgemak!

5. Paskamer treasures

De paskamers zijn altijd een beetje chaos tijdens de solden. Je maat niet gevonden in de winkel? Kijk bij het passen altijd even of je maat hier niet hangt en/of er nog andere verborgen pareltjes zijn die andere fashionista’s hebben teruggehangen.

6. Comfy begonnen = half gewonnen

Of je nu vanuit je luie zetel shopt of je naar de winkel gaat, comfort is key. In een comfy outfit kan je alles rustig aanpakken online en in de winkel ben je snel weer omgekleed!

7. Vind de perfecte partner in crime

Shoppen is leuker met je bestie erbij! Kies voor een shopping partner in crime die altijd eerlijk is en geef jouw maximum budget aan haar door. Zo kan ook zij je behoeden van onnodige miskopen.