EVENT
mei 29, 2019
mei 29, 2019
About
LAST NIGHT...
Dinsdag 28 mei was een onvergetelijke avond voor LolaLiza! Samen met onze 5 power vrouwen – Elke, Johanneke, Liesbeth, Hannelore en Kina –, influencers, pers en onze fans vierden we vrouwen tijdens ons exclusieve event én zetten we onze nieuwste campagne “Celebrating women” nog eens extra in de kijker!

Van workshops tot een fashion show, het was een groots feest. Zo kon je al een sneak peek krijgen van ons nieuwste project “Create Your Dress”, waarbij je je eigen jurk kan creëren! Maar je kon ook een LolaLiza t-shirt pimpen met fashionable en empowering quotes. Onze LolaLiza designers konden natuurlijk niet ontbreken op het event. Zij waren aanwezig om te luisteren naar onze klanten en om hun styling tips & tricks met iedereen te delen!

No perfect party without a perfect picture! Zo was er een Instagram wall én een quote wall, waar je je kon laten inspireren én de perfecte Instagramfoto(‘s) kon nemen.

Later op de avond was het tijd om iedereen te empoweren! Na de workshops was er een panel discussie met onze 5 power vrouwen. Daarna volgde onze award- en modeshow, die je live kon meevolgen op Facebook. Tijdens de awardshow werden 5 winnaars – klanten – uit de “Nominate you power woman” wedstrijd geselecteerd en tijdens de modeshow kon je alvast genieten van onze nieuwe collectie én een sneak peek van de wintercollectie. Herbekijk hier de award- en modeshow.
Bedankt aan iedereen die aanwezig was of het event live volgde, wij kijken al uit naar de volgende editie!