STYLING
september 17, 2021
september 17, 2021
20 years of LolaLiza:
#throwback time!
LolaLiza viert dit jaar haar 20-jarig bestaan in de modebranche! Om deze speciale verjaardag te vieren nodigen we je uit voor een tijdreis door de meest succesvolle trends van de laatste twee decennia terug te brengen. Laten we deze trends samen terug ontdekken met een kleine #throwback!

LolaLiza viert dit jaar haar 20-jarig bestaan in de modebranche! Sinds de opening van de eerste LolaLiza winkel in Aarschot in 2001 is er heel wat gebeurd! Opgericht door 3 selfmade mannen, blijft Lolaliza vrouwen inspireren door hen de perfecte outfits aan te bieden om hun vrouwelijkheid uit te stralen. Om deze speciale verjaardag te vieren nodigen we je uit voor een tijdreis door de meest succesvolle trends van de laatste twee decennia terug te brengen. Laten we deze trends samen terug ontdekken met een kleine #throwback!

Throwback van de 5 grootste trends van de laatste 20 jaar!

Low rise jeans

1) JEANS MET LAGE TAILLE

Een onvergetelijke trend... maar sommige mensen willen er liever niet aan herinnert worden! Low-rise jeans waren echt de sterren van de jaren 2000. Faded, flare of skinny versies, we hebben ze allemaal gedragen. Pas op, volgens sommige modeontwerpers is het mogelijk dat ze binnenkort weer een legendarische verschijning zullen maken! Mode vervaagt, stijl is eeuwig!

2) MINI ROKJES

Mini rokjes maakten hun debuut in de jaren 60. Ze werden meer mini dan ooit in de vroege jaren 2000. In tegenstelling tot vandaag, waar alles high waisted gedragen wordt, waren de mini rokjes een trend om low rise te dragen! Winter en zomer, de mini skirts bleven in onze garderobe voor een lange tijd. Als het te koud was, werd het gedragen met een legging en in de zomer waren de kleurrijke mini rokjes met ruches het populairst!


mini skirt
dress over jeans

3) JURKEN OVER BROEKEN

We zijn er zeker van dat jullie het allemaal ook al is meegemaakt hebben als je 's morgens voor je kleerkast staat en niet kunt beslissen wat je die dag gaat dragen… Kan jij soms ook niet kiezen tussen een jurk of een broek? Een paar jaar geleden kon je het combineren en ze bijgevolg allebei tegelijk dragen! Deze combinatie werd meer dan getolereerd en was verrassend vaak te zien op de rode lopers. Misschien een plotseling verlangen om iedereen te verrassen? De combinatie van jurk met broek is een beetje speciaal, maar het leven is aan de durvers!

4) SNEAKERS MET SLEEHAK

Tijdens het lenteseizoen van 2012 zagen we een nieuwe opkomende trend: sneakers met sleehak. Ja het was comfortabeler dan pumps, maar laten we eerlijk zijn, het oogde zeker niet even mooi! Deze sneakers gaven vrouwen een meer casual en trendy look dan echte pumps. Je kon ze dan ook voor eender welke gelegenheid dragen! Veel fashionista's zijn verliefd geworden op deze bijzondere trend: had jij ook een paar in je garderobe?

wedge heels
crop top

5) CROP TOP

Herinner je je dat kleine stukje stof nog dat we combineerden met onze low rise jean? De navel die niet verstopt wordt maar met volle glorie getoond wordt aan de wereld. Deze zomer zijn de crop-tops weer helemaal terug in onze garderobes en je vindt ze nu in alle verschillende stijlen!

Hoewel we niet allemaal terug in low rise jeans willen stappen, is het altijd leuk om terug te blikken op chaotische, maar soms ook geslaagde trends die de afgelopen 20 jaar het modebeeld bepaalden. Trends van vroeger maken vaak een comeback. Dus welke trend van de afgelopen 20 jaar breng jij terug? Probeer hier onze gloednieuwe Instagram-filter uit om erachter te komen welke trend jij terug brengt en deel het in je story door ons te taggen @lolalizafashion!

We kijken ernaar uit om samen de nieuwe trends te ontdekken: the roaring twenties 2.0 gaan vol verrassingen zitten!