STYLING
januari 7, 2021
januari 7, 2021
Solden:
3 looks voor een zacht prijsje
Heb jij je favoriete items al op de kop getikt? Wil je graag een nieuwe outfit scoren tijdens de soldenperiode maar heb je geen inspiratie? Met de 3 looks in deze blogpost helpen we je graag. Happy shopping!

Hoewel de soldenperiode er dit jaar anders uitziet wil je waarschijnlijk nog steeds leuke stuks op de kop tikken, niet waar?
LolaLiza to the rescue! Hieronder vind je drie volledige looks voor een zacht prijsje. Maar het blijft natuurlijk de soldenperiode dus sla nu nog snel je slag voor de artikelen uitverkocht zijn.


New year, new me, but better.
Hier zijn we zeer zeker van: bovenstaande outfit mag in 2021 zeker niet ontbreken in je kleerkast! Met een maxi bloemenjurk voel je je helemaal op je gemak maar zie je er tegelijkertijd bijzonder elegant uit. Het biker-jasje voegt uiteraard wat pit toe aan deze outfit. Combineer deze look met een panty of hoge laarzen en je bent helemaal winterproof.

look in sale 1

It's the eye of the tiger!
Met deze laatste look laat jij je innerlijke beest los. Het luipaardprint jurkje en de halfhoge enkellaarzen spreken voor zich. Blijf winterproof door de outfit te combineren we het met een classic blazer en sjaal.

look in sale 2

Dresses never go out of style
en al zeker niet als ze in korting zijn! Deze outfit met pumps en elegant avondtasje is een fantastisch voor wanneer we terug een stapje in de wereld kunnen zetten. De mantel zorgt ervoor dat het tijdens de wintermaanden draagbaar blijft. Daarnaast is de mantel ook ideaal om in de toekomst nog eindeloos te combineren met andere looks.

selection 3


Let’s go shopping, girls

New Year look