INSPIRATION
januari 28, 2022
januari 28, 2022
4 moods
4 looks
Een echte fashionista is volledig zichzelf in haar outfit. Je look weerspiegelt niet alleen je persoonlijkheid, maar ook je mood. Herken jij jezelf in één van deze vier moods?

De look van een echte fashionista? Die weerspiegelt haar persoonlijkheid, stijl én mood. Heb jij een vaste mood of wissel je graag af? Hoe dan ook herken je jezelf vast wel in één van deze vier moods en hun bijbehorende looks.

Casual mood

De vaakst voorkomende mood: casual! Niets gaat boven je favoriete broek en cardigan. Een dagje shoppen in de stad, iets gaan drinken met vrienden of gewoon op bezoek bij je ouders: in de juiste casual outfit combineer jij het gewoon allemaal.

Boiler suits zijn helemaal on trend. Overalls voor garagisten? Helemaal niet! Dit exemplaar mixt comfort met stijl en geeft je toch alle bewegingsruimte. Een echte must-have voor casual queens.

casual mood: boiler suit

Comfy mood

Comfort boven alles, dat is jouw motto. Of je nu een dagje bank hangt, van thuis werkt of een heerlijke namiddag in de keuken staat: jij doet het allemaal op je uiterste gemak in je comfy, easywear outfit.

Wie denkt dat comfy een synoniem is voor slonzig heeft deze lange jurk met V-hals nog niet gezien. De stof geeft je alle ruimte en comfort, maar de doorlopende knopenrij en trompetmouwen geven de jurk net dat tikkeltje ‘The Real Housewives of Beverly Hills’. Maar dan zonder de drama, natuurlijk!

comfy mood: long knitted dress

Work mood

Een strong independent woman, die moet af en toe ook naar haar job toe. Work mood: check! In de juiste jurk hol jij met gemak van meeting naar meeting én sluit je na je werkdag moeiteloos aan bij je vrienden voor een afterwork!

Satijn is altijd classy. Deze prachtige karamelkleurige wikkeljurk is dan ook een no-brainer als je op zoek bent naar een jurk die je volledig in kantoormodus brengt.

work mood: satin dress

Fancy mood

Onze persoonlijke favoriet: de fancy mood. Een toffe date, een diner met vriendinnen: geen moeite is te veel, in de fancy mood kan en mag alles. Vanaf jij in je fancy jurk stapt, draai je je knop om. Gedaan met werken, tijd voor me-time.

Grijp je bijna altijd terug naar zwart voor date night? Altijd stijlvol, maar een streepje kleur staat je ook prachtig! Deze fuchsia bodycon-jurk met gesp vol strass steentjes is feestelijk zonder te overheersen.

fancy mood: pink dress

Welke mood past bij jou? Ongeacht je humeur, moodswings of persoonlijke stijl: je vindt zeker iets in onze collectie dat helemaal jouw ding is.