INSPIRATION
maart 8, 2021
maart 8, 2021
LolaLiza celebrating women:
Jouw stem, jouw verhaal, jouw kracht
Vandaag staan alle dames centraal. We zijn allemaal koninginnen van de dag! En hoewel we bij LolaLiza elke dag vrouwen vieren, wilden we deze gelegenheid toch niet zomaar laten passeren. Met de hulp van enkele power ladies, hebben we een blogpost opgesteld die een echte inspiratiebron voor jou kan zijn!

Vandaag is de dag waarop we vrouwen vieren!

Jaarlijks wordt op 8 maart wereldwijd Internationale Vrouwendag gevierd. Het is een speciale dag om de vrouwen te eren en een oproep te doen op meer aandacht voor de vrouwenrechten en de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen.

Bij LolaLiza vieren we vrouwen sinds de start in 2001! Dit jaar vieren we Internationale Vrouwendag voor de 20ste keer met jullie geweldige vrouwen. Empowerment van vrouwen is ons motto. Wij hechten veel belang aan het welzijn van de vrouwen. Dankzij jullie blijven we elke dag geïnspireerd en proberen we jullie altijd de beste outfits aan te bieden. Vandaag willen we jullie in de spotlight zetten.

U heeft het misschien al geraden, maar we hebben een aantal sterke vrouwen voor u verzameld. Samen met enkele power women willen we jullie inspireren met hun wijze woorden. We houden jullie niet langer in spanning!


Internationale Vrouwendag gevierd door sterke vrouwen

Bij deze presenteren we jullie de favoriete quotes of sterke boodschappen naar jullie gericht die deze sterke vrouwen met ons deelden:


"Not everybody has to like you. But you do."

- Elke Jeurissen (Founder Glassroots, Straffe Madammen and Fierce Ladies)

Elke Jeurissen (Founder Glassroots, Straffe Madammen and Fierce Ladies)

De helft van de wereldbevolking bestaat uit vrouwen en hoewel de status van de vrouw is veranderd, zijn de ongelijkheden tussen mannen en vrouwen nog te sterk aanwezig.

“De vrouw is in staat om alle handelingen van een man uit te voeren, met uitzondering van tegen een muur te plassen” - COLETTE (schrijfster)

- Shalimar Debru (Komiek en Radio Host op NRJ België)

Shalimar Debru (Comedian and radio host at NRJ Belgium)

"Be the change you wish to see in the world."

Met deze quote hoop ik ook andere vrouwen te inspireren. Is er iets dat je graag anders wilt zien? Begin dan bij jezelf! Zoals liever zijn voor onze naasten, meer verdraagzaamheid tonen,...

- Marijne Van Boeckel (Co-founder @project365antwerp, Feminist, Sociaal Werker, vibrator influencer, Body and fat positive activist)

Marijne Van Boeckel (Co-founder @project365antwerp, Feminist, social worker, vibrator influencer, Body and fat positive activist)
(c) Carmen De Vos



"Er bestaat geen beter voorbeeld van zusterlijke samenhorigheid dan wanneer vrouwen die elkaar niet kennen complimentjes rondstrooien wanneer ze elkaar (lichtjes dronken) tegenkomen in de wc's."

- Finne Smets (Blogger)

Finne Smets (Blogger)

Van zichzelf houden leidt tot geluk

Aangezien het empoweren van vrouwen deel uitmaakt van ons merk-DNA, willen ook alle vrouwen van de LolaLiza familie een persoonlijke en krachtige boodschap met jullie te delen. Deze boodschap is bestemd voor alle vrouwen, net als onze kleding die beschikbaar is in talloze maten, waarmee werkelijk alle vrouwen zichzelf kunnen zijn. Dit jaar belichten we zelfliefde en zelfacceptatie graag nog een tikkeltje meer. Met het delen van deze krachtige boodschappen hopen we bij te dragen bij het vinden van jullie innerlijke rust.

Signature