ADVICES
augustus 27, 2020
augustus 27, 2020
10 cosy knits:
Voor wanneer het frisser wordt
Het truien seizoen is hier weer! De perfecte knit vinden is altijd een opgave maar wij helpen je op weg met onze 10 meest gezellige truien. We zijn zeker dat hier ook jouw favoriet tussen zit.

1. Color block

Deze truien zijn perfect om je outfit toch een extra touch te geven. De trui heeft verschillende kleuren, zo hoef je niet te kiezen! Met een skinny broek ben je onmiddellijk gekleed voor de hele dag. Het herfstweer doet je niets met zo een gezellige en mooie trui. Ontdek er nog veel meer hier.

selection 1

2. Pastel power

Geniet nog een beetje van de zomer en kies voor een zachte pastel knit. Ze zijn super hip en houden je even goed warm als je vertrouwde zwarte trui. Ze passen perfect over kleedjes en kunnen een donkere broek of rok omtoveren tot een frisse look. Klik hier voor onze favorietjes!

dresses

3. Funky knits

Zoals je ongetwijfeld nog weet van vroeger bestaan er 101 soorten van breisteken. Van mini kabel linksdraaiend tot een rechtsdraaiend ajour, oneindig veel mogelijkheden die leiden tot oneindig veel soorten truien. De textuur in je trui maakt je outfit onmiddelijk interessanter. Laat je outfit een beetje opvallen, zeker als we ons rustig klaarmaken voor de donkerdere maanden. Ontdek enkele funky knits op onze webshop of in één van de winkels.

selection 3

4. Color

“A little bit of color never hurt nobody!” De herfstmaanden staan bekend voor een heleboel donkere kleuren maar vergeet zeker hun felle varianten niet. Kies deze herfst voor elektrisch blauw, prachtig paars of levendig rood. Ga voor de kleur die je het meeste aanspreekt of voor ze allemaal. Er zijn 7 dagen in de week, go crazy! Vind ze allemaal hier.

selection 3
Trui met ronde hals en knopen
V-hals cardigan

Purple sweater: N-ELSA (still has to come out in store)
Zoals al wel duidelijk is, is er een eindeloze keuze in soorten knits en een slechte keuze is er niet. Zorg ervoor dat je snel naar de winkel gaat want het herfstweer gaat niet wachten tot wij er klaar voor zijn.

New Year look