ABOUT US
mei 22, 2020
mei 22, 2020
7 weetjes die
LOLALIZA EXTRA BELGISCH MAKEN
Opfrisser voor je geheugen als je dit wel al wist (super fashionista 😉 ) Een groot bedrijf lijkt soms wel mysterieus maar transparantheid is een grote troef. (Her)Ontdek LolaLiza hier en blijf zeker tot het einde lezen voor de wedstrijd.

1. Bijna 20 jaar in business

De eerste 7 LolaLiza winkels werden in 2001 geopend in Belgische grootsteden. Dat is al een tijdje geleden en het is door onze trouwe shoppers dat we er nog steeds te vinden zijn. Vroeger heette onze winkel L&L, maar passie voor mode en ‘women empowerment’ is er nog altijd.

2. In-house designers

Een tweede reden dat LolaLiza zo een sterk Belgisch karakter geeft is dat al onze collecties door onze eigen designers in Brussel ontworpen wordt. Deze creatieve geesten zitten samen met alle andere departementen en bedenken wekelijks nieuwe ontwerpen.

3. Belgische roots

LolaLiza startte als een klein familiebedrijf van twee Belgische broers en vanaf dag één was familie het belangrijkste. LolaLiza breidde uit, en zo ook de familie. Ondanks dat LolaLiza internationaal ging, zal ze altijd een belgisch hart hebben.

4. Bruxelles ma belle

Brussel is het hart van België maar ook het hart van LolaLiza. In 2018 verhuisden we met ons hoofdkantoor naar het centrum van Brussel. Ons kantoor straalt passie en power vrouw uit. Op de muren staan inspirerende quotes en elke vergaderruimte is genoemd naar een topvrouw. Moodboards, mock-up winkels en fashion zijn constant rondom ons niet alleen in ons kantoor maar ook in het straatbeeld.

5. LolaLiza basics

Als je een motivatie achter onze naam moet zoeken zijn er wel 101 opties die je kan verzinnen. Maar, de juiste versie is natuurlijk het beschrijven van de twee kanten van een gedreven vrouw. Enerzijds heb je Lola, de sexy en mysterieuze kant van een vrouw en anderzijds, Liza, de zachtaardige en goedhartige kant.

6. Shopping time

LolaLiza telt maar liefst 100 winkels, 100 plaatsen waar mode en jouw zelfzekerheid op de eerste plaats staan. Van die 100 locaties zijn er maar liefst 98 in België! Zin om onze boetieks te ontdekken nu ze eindelijk terug open zijn? Vind je dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

7. Shop local

Na onze lockdown zijn de winkels eindelijk terug open. Het was geen gemakkelijke periode voor ons, maar ook niet voor jullie, die te popelen stonden om terug te shoppen. We willen jullie bedanken voor jullie geduld en jullie winkelbezoek(en). We appreciëren jullie steun enorm en hebben daarom een wedstrijd georganiseerd.

Plaats een foto van je aankopen of winkelmandje op je Instagram, Instagram stories of stuur het ons via whatsapp of Facebook Messenger en maak kans op een LolaLiza giftcard van €50. Vergeet ons ook zeker niet te taggen met #shoplocal en #LolaLizaTogether. Elke vijftigste deelnemer wordt beloond en zal op onze Instagram stories verschijnen. Deelnemen kan tot en met 2 juni 2020.

Wil je graag naar één van onze winkels gaan maar heb je vragen over onze veiligheidsmaatregelen? Neem dan zeker hier een kijkje.

social media lolaliza contact social media lolaliza contact social media lolaliza contact

New Year look