ADVICES
september 3, 2020
september 3, 2020
How to style:
je denim + trendy blousjes en jassen
Het tussenseizoen is nooit een gemakkelijk moment om de perfecte outfit te vinden. Te koud voor een zomerjurk en te warm voor een dikke jas. Wij zochten en vonden de gouden combinatie. Een jeans is de basis en kan aangepast worden aan elk seizoen door een verandering van materiaal. Voor de rest kan je eenders welke stijl uitgaan met een blouse en vestje. We helpen je in dit artikel verder met het ontdekken van deze stijlen.

1. Voor een extra dosis zelfvertrouwen

Niets of niemand heeft iets te zeggen over je outfit en zo hoort het! Een stoere jacket met een preppy blouse en niemand staat in je weg! Gepaard met een donkere jeans en je outfit is compleet. Deze combo wordt ook wel de always-and-anywhere-outfit genoemd.

selection 1

2. Met een vleugje attitude

Edgy en stoer. Deze tuniek op een jeans verlengt je benen en met het bijhorende riempje creëer je ook nog eens een taille. De faux lederen jas is een iconisch stuk dat jaar na jaar terug komt in het tussenseizoen. We verklappen ook nog even waarom dat zo is: deze jacket past op ALLES. En wanneer we alles zeggen, bedoelen we ook echt ALLES.

dresses

3. Voor elke girl boss

Dat een power vrouw een outfit nodig heeft die haar ook zo doet voelen is ondertussen geen geheim meer. Een easy-going blouse met een toffe print combineren met HET statement piece van een echte go-getter: de blazer! Deze combo maakt je outfit net iets minder traditioneel maar even effectief voor dat boss girl gevoel!

selection 3

4. Voor die super voorbereide vrouw

Het weer kan tijdens het tussenseizoen erg wisselvallig zijn maar dat wil niet zeggen dat je outfit daaronder moet lijden. Een voorbereide vrouw is er twee waard en kiest op zo een dagen voor een trenchcoat! Niet alleen zijn ze erg makkelijk combineerbaar maar zijn ze ook perfect om de rest van je outfit te beschermen tegen de regen! Onze trenchcoats bestaan in verschillende traditionele kleuren, neem zeker een kijkje op onze website of in je favoriete LolaLiza winkel!

selection 3

5. Voor de ultieme fashion queen

Elke fashionista weet dat de shacket de nieuwe trend is in modeland. Shacket is een ‘shirt jacket’, voor degenen dat nog niet helemaal mee waren en dachten dat er een typfout ingeslopen was. Bovendien doen ruiten het elke herfstperiode goed! Combineer een fashion piece met een neutrale blouse, zo laat je al de aandacht naar je shacket gaan. Wij hebben verschillende kleurencombinaties van de shacket dus er is voor elke trendsetter wel iets bij!

selection 3En als bonus voor elke vrouw die niet kan kiezen: er zijn genoeg dagen in de week om alle looks uit te testen. Laat je niet afschrikken door labels en ga er gewoon voor!! We kunnen alvast niet wachten om je looks te zien verschijnen op sociale media met onze hashtag. #LolaLizaTogether

New Year look