ADVICES
december 9, 2021
december 9, 2021
LolaLiza Gift Guide
The accessory-holic
Op zoek naar een klein, fijn cadeautje voor een echte accessoire addict? Zeg het met een van deze prachtige accessoires.

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

The accessory-holic

Een kerstklassieker die niet onder boom mag ontbreken: een zalig warme muts. Dit exemplaar met lurex en pompon heeft ook nog eens een hoog stijlgehalte!

Een vrouw heeft nooit genoeg mooie tasjes om al haar spullen in te bewaren. Dit make-uptasje heeft de perfecte maat om in je reiskoffer te stoppen en toch al je essentials in kwijt te kunnen.

Diamonds are forever, maar dit armbandsetje met fijne kraaltjes is minstens even tijdloos!

Is jouw secret santa een echte leather lover? Deze geisha ceintuur past 100% in haar collectie!

The accessory-holic

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!