ADVICES
december 7, 2021
december 7, 2021
LolaLiza Gift Guide
The active chick
Op zoek naar een cadeautje voor een echte yogi of allround sport freak? Dit zijn de fashionable yet sporty cadeautjes waarmee je haar gelukkig maakt.

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

The active chick

De downward facing dog? Met deze lurex legging vormt die oefening geen enkele uitdaging meer. Woof!

Een volledige sportoutfit? Dan mag een sport top niet ontbreken. De fit en stof zijn helemaal voorzien op de meeste indrukwekkende sportprestaties.

Shht….. tegen niemand zeggen, maar: je hoeft helemaal niet écht te gaan sporten om active wear te dragen. Deze comfy joggingbroek leent zich perfect tot een weekendje bank hangen. Een filmmarathon is ook een marathon, toch?

The active chick

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!