ADVICES
december 9, 2021
december 9, 2021
LolaLiza Gift Guide
Animal sauvage
Het verschil tussen panter- en luipaardprint? Dat moet je haar niet meer uitleggen. She loves animal print, en weet exact hoe ze dat stijlvol moet combineren. Maar heeft jouw animal sauvage deze stukken al?

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

Animal-sauvage

Een beetje animal sauvage moet een mantel met luipaardprint in haar kast hebben hangen! Is dat nog niet het geval voor jouw secret santa? Tijd om daar verandering in te brengen!

Een andere klassieker onder de dierenprint en ook weer helemaal terug van - is ‘ie ooit echt weggeweest? De zebraprint! Deze zebratop met glitter doet het hart van menig dierenprintlover sneller slaan!

Luipaard in een ander jasje .... euh kleedje! Deze lange jurk met roze luipaard geeft een speelse twist aan de absolute klassieker der dierenprints!

Suuuper cute dit abstracte jurkje met zebra- én luipaardprint. Perfect voor de animal sauvage met keuzestress!

The animal sauvage

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!