ADVICES
december 3, 2021
december 3, 2021
LolaLiza Gift Guide
The boss lady
Ze is immer voorbereid, steeds in de weer en echt áltijd klassevol? Yep, jij hebt een echte boss lady op je cadeaulijst staan. Met deze gifts doe je haar zeker een een plezier.

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

The boss lady

Een echte boss lady staat altijd zelfzeker in haar schoenen. Dan kunnen die schoenen maar beter fashionable zijn, net als zij.

Een boss lady zonder signature trenchcoat? Problemen zijn er om op te lossen. Et voila!

Deze beauty heeft alles in huis waar fans van klassiek van dromen: een mooi v-hals, rijke velvetstof en een prachtige taille. Less is more, dat weet een klassevrouw zoals zij als geen ander.

The boss lady

The bossiest of them all: Tiany Kiriloff. Deze powervrouw creëerde samen met LolaLiza een prachtige collectie. Meer boss lady dan dit corduroy suit wordt het niet meer!

Essentials are key: Een zwarte blazer gecombineerd met een plain white T met een twist? This girl can!

The boss lady

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!