ADVICES
december 3, 2021
december 3, 2021
LolaLiza Gift Guide
The comfy queen
Is jouw vriendin, zus of moeder echt de ul-tieme koningin van comfort, maar komt ze toch ook steeds stijlvol en fashionable voor de dag? Deze gifts staan ongetwijfeld bovenaan haar wishlist!

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

The comfy queen

Wie zegt dat comfort en fashion niet samengaan, heeft nog nooit van gebreide jurken gehoord. Dit lichtgrijze exemplaar met pofmouwen en zijdelingse split draag je thuis op de bank én uit op verplaatsing.

Mooi, makkelijk én op alles te combineren: deze sneeuwwitte geribbelde trui is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom.

Slip on, stick on and let’s go! Deze sneakers met zilveren velcro zijn per-fect voor comfy queens die altijd on the run zijn.

Kunnen ook nooit ontbreken in de kast van een comfy queen: belachelijk zachte accessoires. Een zachte zoals sjaal dit lurex exemplaar met patroon maakt iedere outfit comfy proof.

Iedere zichzelf respecterende comfy queen móet een teddy jas in haar kast hebben hangen. Ook deze winter is teddy niet weg te denken, en met deze prachtige camel jas doe jij jouw comfy queen een groot plezier!

The comfy queen

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!