ADVICES
december 8, 2021
december 8, 2021
LolaLiza Gift Guide
The damsel in ‘this dress’
Jouw vriendin zie je nooit, maar dan ook echt nooit met een broek. Zij houdt van jurken en jurken houden van haar. Deze exemplaren moet ze absoluut in haar kast hebben hangen!

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

The damsel in ‘this dress’

Nog een topper uit de Tiany Kiriloff x LolaLiza collectie: de wikkeljurk met luipaardprint. Want satijn is altijd een goed idee.

Als ‘vavavoom’ een jurk was dan zag ze eruit als onze zwarte satijnen avondjurk. Liggen er onder de kerstboom ook tickets voor een opera of ander gala? Dan weet ze meteen wat te dragen!

Zei er iemand date night? Deze trui-jurk met open rug uit onze Julie Taton x LolaLiza collectie wakkert de vlam zo weer aan, als dat al nodig zou zijn.

Wat denk je van deze satijnen jurk met lange mouwen? Met het verstelbare striklint kies je zelf hoe je hem tailleert.

The damsel in ‘this dress’

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!