ADVICES
december 3, 2021
december 3, 2021
LolaLiza Gift Guide
The eco lover
Op zoek naar het perfecte cadeau voor een eco responsible chick die toch houdt van mode en trends? Say no more!

Eindelijk! De feestdagen zijn weer in aantocht en wij kunnen al niet wachten om aan onze shopping spree te beginnen. Jij loopt tijdens the most wonderful time of the year vooral rond als een kip zonder kop op zoek naar het perfecte cadeau? Dat kan niet de bedoeling zijn. Sit back, relax en laat ons je een handje helpen!

Vertrek je ieder jaar met lood in je schoenen op zoektocht naar het ideale cadeau voor je vriendin, moeder, zus of tante? LolaLiza schreef Gift Guides voor zes verschillende soorten vrouwen. Met het juiste verlanglijstje in handen sla jij de pakjesbal nooit meer mis!

The eco lover

Deze gebreide jurk met gouden lurex details is instant draagbaar tijdens de koude winterdagen en is daarbovenop volledig gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen!

De trui-jurk met kant? Comfy, sexy én gemaakt uit plastic flessen. Wie zegt dat je niet het beste van beide werelden kunt hebben?

Nee, niet de bloemenprint maakt deze prachtige maxi-jurk ecologisch verantwoord, maar de stof ervan is gemaakt van plastic flessen. Een jurk die al doet dromen van weer langer wordende dagen!

De gebreide trui met crochet details heeft niet alleen oog voor detail maar ook voor ecologie. De trui is namelijk gemaakt gerecycleerd katoen.Kies uit vier verschillende kleuren!

Super cute, cosy én ecologisch: de gewatteerde jas is gemaakt van gerecycleerd polyester gewonnen uit plastic flessen.

The comfy queen

Blijf je toch twijfelen met welk cadeautje je haar het meeste plezier doet? Ga dan voor de LolaLiza Gift Card. Zo kiest ze zelf haar favoriete stuk uit. Iedereen blij!