ADVICES
december 5, 2020
december 5, 2020
Accessories are
a girl’s best friend
Het gezegde luidt normaal gezien “Diamonds are a girl’s best friend”, maar laat ons eerlijk zijn.

Diamanten zijn een tamelijk prijzig kerstcadeau én echt nodig voor dit gure winterweer zijn ze niet. Als je op zoek bent naar een leuk en handig kerstcadeau voor je moeder, kennis of vriendin, dan is er één iets waar je steeds mee kan scoren: accessoires!

Ze komen altijd van pas en vormen een fijne aanvulling op elke outfit. Voel je je wat overweldigd door het grote aanbod? No worries! Ik heb voor jou wat ideetjes voor een tof kerstcadeau verzameld.

1. Bling bling baby

Hippe mensen dragen een hoofdband. Ze zijn dit jaar niet alleen supertrendy, maar zorgen er ook voor dat je kapsel niet helemaal platgedrukt wordt. Handig en fashionable dus. Houdt de ontvanger van jouw cadeau wel van wat bling bling? Dan is deze haarband ongetwijfeld haar ding! Grijs is een goede, neutrale kleur en het juweeldetail maakt hem chiquer. Perfect om cadeau te doen met de feesten.

selection 1

2. Zacht en stijlvol

Wat elke vrouw in de winter zeker en vast nodig heeft, is een goed paar handschoenen. Suède is ook één van de trends van dit najaar. Voor bovenstaand paar met imitatiebont hebben geen diertjes moeten lijden. Een uitstekend geschenk voor die ene vegan vriendin dus! De warme cognac kleur past bij zo goed als alles en maakt elke outfit elegant

dresses

3. More is more

Van handtassen heb je nooit er genoeg! Vrouwen weten waarom. Wil je een vrouw gelukkig maken, schenk haar dan een sjacoche. Bovenstaand exemplaar uit trendy krokodillen kunstleer is op-en-top praktisch en stijlvol. Kort samengevat: precies wat jouw oma wil.

selection 3

4. Modieus en luxueus

Weet je niet goed met welke accessoire je iemand een plezier kan doen? Een tip: schenk iets wat de persoon in kwestie graag ziet, maar zelf niet snel zou kopen voor haarzelf. Vaak zijn dit dingen die op de één of andere manier iets van luxe uitstralen. Een gebreide sjaal heeft iedereen wel in zijn of haar kast hangen, maar hetzelfde geldt niet voor eentje in imitatiebont.
Zelfs de meest casual look ziet er meteen deftiger uit dankzij faux fur. Het perfecte cadeau voor je drukbezette en kokette mama die er graag goed uitziet.

selection 3

5. Help, keuzestress

Weet je echt niet wat kiezen of twijfel je of de ontvanger blij zal zijn met het door jou uitgezochte cadeau? Geen paniek. Er is namelijk nog altijd... de cadeaukaart! Met een giftcard kies je zelf het bedrag (tussen €5 en €150) en vermijd je eventueel teleurgestelde reacties. Ook ideaal wanneer je niet veel tijd hebt om te shoppen, maar toch een leuke attentie wil geven.

selection 3

Kerstmis is niet veraf meer. Bovenstaande tips helpen je zonder twijfel al wat op weg om een cool cadeau te vinden. Het enige wat je nu nog rest, is dat winkelmandje te vullen. Veel plezier met de feestdagen, stay safe en maak het niet te bont (behalve met accessoires dan ;-) )!

- Sofie Dedrie

New Year look