ADVICES
oktober 27, 2020
oktober 27, 2020
Knus thuis
met homewear
Vorige zondag hebben we de klok een uurtje terug gedraaid. De dagen worden korter en kouder. Door de semi-lockdown en de typische herfstdagen brengen we weer meer tijd binnen door.

Thuiszitten betekent een moment om te chillen en in wat kun je dit beter doen dan in comfy kledij. Dat homewear niet gelijk hoeft te staan aan een onesie of jouw favoriete pyjama - dit mag natuurlijk ook altijd - toon ik je met onderstaande stuks:

1.

Wit is een kleur die meestal geassocieerd wordt met de zomer, maar waarom zou je ze niet eens durven dragen in het najaar?

De comfortabele, elastische tailleband met touwtjes maakt deze joggingbroek ideaal om een avondje in de zetel te hangen. Bovendien zijn er zakken in. Handig! Draag er een bovenstuk op in een gelijkaardige tint voor een gesofisticeerde monochrome look.

selection 1

2.

De herfst is net als de lente een periode van wisselvallig weer. Soms is het zonnig, dan weer regenachtig en koud. Een trui met driekwartsmouwen is perfect. Dit exemplaar geeft kleur aan grijze dagen en is gemaakt van een lekker zachte stof. Wedden dat je partner, hond of kat nog wat dichter tegen je aankruipt? Za-lig!

dresses

3.

Homewear is niet alleen geschikt om in te relaxen. Nu we allemaal weer meer van thuis uit werken, is het verleidelijk om in een baggy broek en een oude sweater te kruipen. Een losse trui-jurk is een even comfy maar eleganter alternatief. Mooi met een leuke sjaal of ketting erop voor een videocall, maar ook gekleed genoeg voor wanneer de bel plots gaat en je onverwacht naar de deur moet lopen.

selection 3

4.

Niets fijner dan na een lange werkdag je skinny jeans uit te gooien en iets comfortabel aan te trekken. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat je voor een losse broek kiest. Deze joggingbroek is gemaakt van een stretchy stof waarin jij je zonder probleem kan ontspannen. Bye bye opgeblazen gevoel! Moet je nog naar buiten en heb je geen zin om weer van outfit te veranderen? Door de rechte pasvorm en subtiel detail aan de zaken oogt deze broek gekleder dan een gewone joggingbroek en kun je zonder schaamte buitenkomen.

selection 4

5.

Nu de herfst al even in het land is, laat het zonnetje het wat vaker afweten. Dan kunnen warme, fleurige kleuren zeker helpen om een mistroostige dag wat op te vrolijken! Het mohair in deze trui zorgt voor een zachte touch en dankzij de grote col blijft je nek lekker warm.

selection 5

Laat die donkere, druiligere dagen maar komen. Met goede homewear stuks kun jij het thuis immers knus en gezellig maken. Wat draag jij het liefst om in te chillen en wat zijn jouw favorieten uit de collectie?

- Sofie Dedrie

New Year look