STYLING
juni 25, 2021
juni 25, 2021
Musthave jurken voor de zomer.
Het langverwachte goede weer is er eindelijk, dit kan maar één ding betekenen… ZOMER! Met het warme weer is het soms moeilijk om je comfortabel en luchtig te kleden. De Parijse blogster Alexia heeft voor jou 3 musthave jurken geselecteerd die ideaal zijn om de zomermaanden mee door te komen!

Hallo, hier zijn we weer met een nieuwe fashion blog! Het jaar 2021 staat voor mij in het teken van enkele mooie projecten, waaronder deel uit maken van de #LolaLizaClub.
Vandaag neem ik jullie mee en laat ik je graag enkele musthave jurken zien van het Belgische modemerk LolaLiza!
De zomer laat zich eindelijk zien: supermooi weer, de zon schijnt uitbundig! Duimen maar dat dit het begin is van zonnige dagen, zomerse outfits en vele momenten om te delen met vrienden!
Voor deze eerste blog, koos ik 3 zomerjurken voor 3 verschillende looks: Ik ging voor een lange jurk, een halflange en een korte jurk. Op die manier steek ik al wat afwisseling in de outfits. Daarbij selecteerde ik vooral jurken met zomerse kleuren! Hier komt de test met 3 jurken in 3 verschillende kleuren en 3 verschillende lengtes. Ontdek de complete outfits op de LolaLiza website!
Ondertussen ga ik verder met de looks!

Look 1

De eerste look heb je vast al gezien op Instagram. De lange witte jurk en het super cute, ecru denimjasje dat erbij hoort! Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik een voorliefde heb voor wit. Mijn garderobe bestaat in de zomer voor 50% uit witte fashion items, de rest is gekleurd. Ik noem dit ‘een veilige gok’. Wit past bij elke andere kleur en deze jurk matcht perfect met de andere beige tinten en camelkleuren die ik voor deze look heb gekozen. De jurk zit heel comfortabel, niet transparant en je kan er zowel sneakers als een mooi paar sandalen onder dragen. Een echte aanrader!

Alexia wearing a long white dress with cream white jacket and white shoes. Wearing a brown shoulder bag and retro sunglasses.

Look 2

Een kleur die ik bijna niet draag, maar die ik deze zomer zeker een kans wil geven: geel. Vraag me niet waarom, maar geel is een kleur die ik bijna nooit kies voor een outfit, ook al vind ik het wel een mooie kleur. Dus liet ik me verleiden door dit korte gele jurkje uit 100 % polyester. Het valt heel soepel en is zeer aangenaam om te dragen met dit warme weer. Check hier de look!

alexia wearing a yellow mini dress with brown sandals and brown handbag

Look 3

Tot slot, heb ik nog deze musthave! Een koraalrode, linnen jurk. Net als van wit, hou ik heel erg van koraalrood in de zomer. En als de jurk dan nog eens uit luchtig linnen is gemaakt, is dat helemaal mijn ding! Ik durf zelfs te zeggen dat, van de 3 jurken, dit mijn favorietje is. Dit wordt mijn go-to outfit voor de hele zomer, vooral bij zo’n tropische temperaturen!

Alexia wearing a coral linen maxi dress with retro sunglasses in the streets of paris.

Ik hoop dat je deze blog leuk vond en de looks ook, natuurlijk!

Get the look !

Lange jurk met kant en diepe V-hals - OFFWHITE - 08601376_1001 Lange jurk met kant en diepe V-hals - OFFWHITE - 08601376_1001
Laatste maten
€ 59,99 (-50%)
Kort denim jack zonder knopen - VANILLA WHITE  - 09100484_1013 Kort denim jack zonder knopen - VANILLA WHITE  - 09100484_1013
Eco-responsible
Eco-responsible
€ 35,99 (-50%)
Schoudertas met bewerkte klep - NUDE PINK - 996309 Schoudertas met bewerkte klep - NUDE PINK - 996309
Laatste maten
€ 29,99 (-70%)
Katoenen sneakers - LIGHT PINK - 13000540_1303 Katoenen sneakers - LIGHT PINK - 13000540_1303
Laatste maten
€ 39,99 (-70%)