tatiana silva & Ann Lemmens     collaboratie met lolaliza tatiana silva & Ann Lemmens collaboratie met lolaliza

2 powervrouwen, 3 samenwerkingen, 100% Belgische mode.

Exclusief & limited editon!


Voor de derde keer op rij bundelt LolaLiza haar krachten met die van An Lemmens en Tatiana Silva. En of dat voor vuurwerk zorgt! De twee Belgische powervrouwen ontwierpen, elk in hun eigen stijl, een capsulecollectie voor de lente. Waar én verenigen ook nog eens ons Belgenland. Als dat niet mooi is!

An vertelt: “Dat ik als ambassadrice voor LolaLiza de kans krijg om zoveel vrouwen te inspireren en uit te dagen bij hun kledingkeuze, vind ik een hele eer. Dat ik dat mag doen met Belgische mode, maakt het helemaal geweldig!"

Tatiana vertelt: “Dat ik als ambassadrice voor LolaLiza zoveel vrouwen kan inspireren en laten genieten van Belgische, betaalbare mode vind ik fantastisch!"

Het afgelopen jaar was er van reizen geen sprake, wat ook deze twee dames betreurden. Hun verlangen naar andere culturen en het ontdekken van nieuwe plekken, namen An en Tatiana dan maar mee in hun collecties. Zo reis je in An’s collectie langs verschillende continenten met zowel safari- en dierenprints als oosters getinte stukken, terwijl Balinese en Japanse invloeden de stijl van Tatiana's collectie bepaalden. Voor dat vakantiegevoel hoef je dus het land niet meer uit!

An Lemmens x LolaLiza:
edgy statement pieces

An vertelt: “Voor deze capsule ga ik op zoek naar de durvers onder de vrouwen. De collectie bestaat uit een aantal ‘edgy statement pieces’ met een verscheidenheid aan fleurige kleuren, safari- en dierenprints maar ook uit oosters getinte stukken en items met subtiele nostalgische accenten. Deze collectie is 'all over the place': nog steeds comfy maar iets gedurfder dan de vorige keer. En vooral toegankelijk voor iedere vrouw die, net als ik, het fijn vindt om zich op te kleden. Of het nu is om van het eerste lentezonnetje te genieten of om er thuis ultra-vrouwelijk bij te lopen.”

Tatiana Silva x LolaLiza:
island style gone chique

Tatiana vertelt: “Voor deze capsule stapte ik bewust uit mijn comfortzone. Je kan ze best omschrijven als een nonchalante maar coole ‘Island Style’: een mix van stijlen met Balinese en Japanse invloeden, vrolijke kleuren en uiteenlopende prints. Gesofisticeerde tijdloze looks die je bij meerdere gelegenheden kan dragen en waar je jarenlang plezier aan beleeft, dat is mijn filosofie. Ik ga steeds op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en schoonheid. Want in schoonheid vind je rust en energie.

Samengevat: It’s not about looking good but about feeling good.”

De collectie is beschikbaar via onze e-shop en al onze winkels, behalve in de LolaLiza Basilix boetiek.

Ben je eerder een durver of heb je liever een chique en tijdloze uitstraling?
We zien het graag via onze fotowedstrijd en maak kans op een gesigneerde totebag van An Lemmens of Tatiana Silva.

Hoe doe je mee?

1) Post jouw leukste LolaLiza An Lemmens of Tatiana Silva outfit met #lolalizatogether
2) Tag @lolalizafashion
3) Tag @anlemmensofficial of @tianasilva_official