lolaliza hunt dress lolaliza hunt dress

FAQ FASHION HUNT

1. Vanaf wanneer kan ik de doos zoeken?

De doos is telkens vanaf 11u vindbaar op de locatie. Om 11u wordt ook de eerste hint gegeven.

2. Wat is de LolaLiza Fashion Hunt?

Een wedstrijd georganiseerd door LolaLiza om verborgen jurken te vinden in heel België, Frankrijk en Luxemburg. We zullen regelmatig aanwijzingen op onze social media plaatsen over de locaties waar er gezocht moet worden.

3. Wat kunnen we winnen?

Iedereen wint met LolaLiza! De eerste persoon die de verborgen jurk vindt, loopt weg met een jurk uit onze nieuwste collectie ÉN een waardebon van € 500! Alle andere deelnemers die de jurk niet hebben gevonden, krijgen een unieke code waarmee ze kunnen genieten van 10% korting op hun volgende aankoop!

4. Hoe kan ik deelnemen?

Zodra jij de locatie herkent, ga dan naar de stad/precieze locatie en zoek de doos met de jurk erin! Meer tips over de exacte locatie zullen regelmatig op onze sociale netwerken worden geplaatst. Vergeet niet een foto van jezelf te nemen tijdens je zoektocht! Op die manier weten we of je hebt meegedaan (en misschien kunnen we je meer tips geven)! Je kans ons jouw foto's sturen via privéberichten op Instagram en Facebook of door ons op de foto te taggen met de hashtags #LolaLizaFashionHunt en #LolaLizaTogether!

5. Hoelang duurt de LolaLiza Fashion Hunt?

De eerste locatie wordt op 24 juni bekend gemaakt. Dan zullen we de volgende locaties elke volgende dag bekendmaken.

6. Wordt de LolaLiza Fashion Hunt alleen in België gehouden?

Nee, we beginnen onze jurkenjacht in België, maar daarna kunnen onze Franse en Luxemburgse klanten ook deelnemen aan de LolaLiza Fashion Hunt.

7. Hoeveel verschillende plaatsen zullen worden onthuld?

Aan het einde van de LolaLiza Fashion Hunt zullen 9 locaties worden onthuld. 6 jurken zijn verborgen in België, 2 in Frankrijk en 1 in Luxemburg.

8. Wanneer worden deze plaatsen onthuld?

De eerste locatie wordt op 24 juni onthuld. Dan onthullen we elke dag een nieuwe locatie.

9. Hoeveel jurken kunnen we winnen?

In totaal zullen er 9 jurken worden verborgen. 6 zullen in België verborgen zijn, 2 in Frankrijk en 1 in Luxemburg.

10. Kan één deelnemer meer dan één jurk winnen?

Ja, wie zoekt, die vindt en wint! Ben jij een echte Sherlock Holmes? Dan vind en win jij er misschien wel meerdere!

11. Wanneer geven jullie de tips?

Na het onthullen van één van de zoeklocaties, zullen we de hele dag door tips plaatsen op onze social media om te helpen de jurk te vinden. We blijven tips geven tot de jurk gevonden is.

12. Wat kan ik doen om meer aanwijzingen te krijgen?

Door ons een foto van jezelf of de locatie te sturen gedurende je zoektocht naar de jurk. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met exclusieve tips!

13. Ik heb één van de verborgen dozen gevonden, maar ik kan het niet openen, wat kan ik doen?

Op elke doos zit een ketting die de doos gesloten houdt met een hangslot. Je vindt er ook een kaart met instructies voor het verkrijgen van de code voor het hangslot. Het is echt makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is een foto van jezelf te maken met de doos op de locatie en deze naar ons op te sturen via Whatsapp op het volgende nummer: +32 (0) 492 25 88 95. Wij nemen direct contact met je op met de slotcode.

14. De code om het slot te openen werkt niet!

Geen paniek! Een LolaLiza medewerker zal ter plaatse zijn om te controleren of alles goed gaat. Als je de doos met de verborgen jurk hebt gevonden, komt deze persoon naar je toe om je te helpen de doos te openen, zodat je met je prijs kunt vertrekken. Is onze medewerker er niet meer? No worries, we helpen je graag verder via Whatsapp of onze andere social media.

15. Zal er iemand ter plaatse zijn?

Ja, een LolaLiza medewerker zal tot 18u ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. Als je de doos met de verborgen jurk hebt gevonden en je niet in staat bent om deze te openen, zal deze persoon naar je toe komen om je te helpen, zodat je kunt vertrekken met je prijs. Wordt de doos na 18u gevonden? No problem, we helpen je verder via Whatsapp of onze andere social media!

16. Ik ben er, maar ik kan de doos niet vinden. Wat kan ik doen?

Vergeet niet onze sociale netwerken te controleren tijdens je jacht! Iemand heeft de jurk misschien eerder gevonden. Als dit het geval is, zullen we dit onmiddellijk communiceren op onze sociale netwerken.

17. Wat doe ik als ik een verborgen jurk vind?

Als je een doos met een verborgen jurk vindt, zal je zien dat er een slot op zit. Je vindt er ook een kaartje met uitleg over de verschillende stappen die je moet nemen om de code voor het hangslot te krijgen. De eerste stap is het maken van een foto van jezelf met de doos. Stuur ons dan deze foto op Whatsapp op het volgende nummer: +32 (0) 492 25 88 95. We zullen je direct antwoorden met de hangslot code.

18. De jurk die ik gevonden heb is niet mijn maat, wat kan ik doen?

Je kan de jurk in de winkel ruilen voor de juiste maat zolang deze in stock voorradig is. Onze medewerkers helpen je hier graag mee.

19. Ik heb de jurk niet gevonden, maar ik heb wel meegedaan. Heb ik recht op een beloning?

Iedereen wint bij LolaLiza! Zelfs als je de verborgen jurk niet hebt gevonden, kan je een unieke code winnen om 10% korting te krijgen op je volgende aankoop. Om dit te doen moet je een foto van jezelf posten tijdens het zoeken met de hashtag #LolaLizaFashionHunt. Wij sturen je dan een persoonlijk bericht met jouw unieke code om te gebruiken in onze online shop voor jouw volgende bestelling!

21. Hoelang moet ik wachten om mijn beloning te krijgen?

De jurk en de gift card van €500 vind je meteen in de doos. Als de jurk niet past, kan je deze omruilen in de winkel. Als je de verborgen jurk niet hebt gevonden, maar wel hebt deelgenomen aan de LolaLiza Fashion Hunt, dan sturen we je een kortingscode van 10% per bericht zodra we een foto van je hebben ontvangen terwijl je op jacht was.

21. Wanneer is de volgende LolaLiza Fashion Hunt?

LolaLiza organiseert regelmatig wedstrijden of andere evenementen. Volg ons op Facebook en Instagram om er zeker van te zijn dat je de volgende evenementen niet mist!