Wat is de status van mijn bestelling?

Zoek je bestelling
Verplicht

Fidelity

Bij LolaLiza houden we ervan onze klanten te verwennen!

Daarom krijgt elke klant 10% fidelity korting.
Hoe werkt dit? Hier vind je alle info!

Om onze klanten te bedanken om voor LolaLiza te kiezen, geven wij bij elke aankoop (met uitzondering van artikelen in solden en promotie) 10% fidelity korting!

Deze korting wordt berekend op het totaalbedrag van je laatste aankoop en is geldig op je volgende aankoop.

Als je bijvoorbeeld voor een bedrag van € 50 koopt, dan krijg je een tegoedbon van € 5.

Fidelity korting wordt berekend op artikelen die:

  • niet in solden of promotie zijn
  • niet geretourneerd werden

Als je dus bijvoorbeeld voor een bedrag van € 50 koopt, maar 1 item koop je aan een soldenprijs van € 10, dan krijg je uiteindelijk een tegoedbon van € 4. Op elke online bestelling wordt Fidelity korting toegekend. In onze boetieks dien je geregistreerd te zijn als klant en een emailadres of telefoonnummer op te geven.

Als je een aankoop doet in een LolaLiza boetiek, is je kassabon meteen ook je kortingsbon voor je volgende aankoop. Onderaan op je kassabon staat het bedrag van de korting vermeld. Hou dit dus steeds goed bij want het is geld waard!

Als je een online bestelling plaatst in de e-shop, krijg je een kortingsbon per mail toegestuurd. Let op: We versturen de kortingsbon 3 weken na ophaling in de gekozen boetiek of na verzending naar je thuisadres.
Vervolgens wordt je korting berekend op het uiteindelijke aankoopbedrag en krijg jij een leuk en waardevol mailtje toegestuurd!

Na verwerking van je bestelling rekenen we ongeveer een week voor de levering van het pakket, zowel voor thuislevering als levering in een boetiek. Vervolgens brengen we 2 weken voor een eventuele teruggave in rekening.

De Fidelity korting wordt dan uiteindelijk berekend op alle artikelen die niet geretourneerd zijn en deze korting wordt je per e-mail toegestuurd.

Fidelity korting die je in de boetiek hebt ontvangen (op het kassaticket) is 1 dag na aankoop te gebruiken, zowel online als offline. Bij Fidelity korting ontvangen na een online bestelling is deze meteen geldig bij het ontvangen van de email. Fidelity korting is bovendien 6 maanden geldig.

Je mag de kortingsbonnetjes of codes opsparen en bij elkaar tellen of aan een vriendin doorgeven, zolang je ze maar binnen de 6 maanden gebruikt.

Ja! De keuze is aan jou om je kortingsbon in de boetiek of e-shop te gebruiken.
Voor de e-shop is er een cijfercode voorzien die je zelf kan ingeven in het winkelmandje. In onze boetieks volstaat het om de barcode op je kassaticket/je fidelity mail te laten scannen.

In onze boetieks krijg je de Fidelity korting altijd meteen mee als kassabon. Bij een online bestelling krijg je 3 weken na verzending naar jouw thuisadres of na ophaling in de boetiek van je keuze de fidelity korting per mail toegestuurd.

Fidelity korting wordt overigens alleen berekend op items die aan de originele prijs aangekocht worden. Items in solden en promotie tellen niet mee voor de Fidelity korting. Ook teruggebrachte artikelen komen niet in aanmerking om Fidelity te krijgen: heb je je bestelling geretourneerd ontvang je dus ook geen email met de korting.

De Fidelity korting op 1 bon moet je in 1x opgebruiken. Als je dus een korting van € 25 hebt en je koopt een item van € 20, dan verlies je de overige korting van €5.

We raden je dus aan om altijd rekening te houden met het volledige bedrag van je Fidelity korting bij je volgende aankoop.

Bij LolaLiza houden we ervan onze klanten te verwennen, dus deze Fidelity korting krijg je van ons terug na je retour. Na het verwerken van de retour, versturen we jou deze Fidelity korting weer per e-mail zodat je deze toch nog kan gebruiken bij een volgende aankoop!

De Fidelity korting wordt enkel berekend op basis van de artikel(en) van de retour, dus niet op het voormalige (en volledige) aankoopbedrag.

Let op: deze heruitgave van Fidelity korting geldt enkel bij retours. Bij een omruiling wordt de Fidelity korting niet opnieuw uitgegeven.
Mail naar customerservice@lolaliza.com of bel naar het 00800 7576 7576

Onze klantendienst is beschikbaar van 8u tot 20u op weekdagen en van 10u tot 16u op zaterdag.