Wat is de status van mijn bestelling?

Zoek je bestelling
Verplicht

Gift card

Ja, dat kan! Om een e-gift card (verzonden via email) te gebruiken in een boetiek print je de e-mail met barcode uit of breng je je smartphone mee om de e-mail te tonen aan de kassa.
Om online een fysieke gift card te gebruiken heb je genoeg aan de 13-cijferige code die op de kaart gedrukt staat. Opgelet: zowel e-gift cards als gift cards zijn online te gebruiken vanaf begin juni 2016.

Ja, dat kan!

Voor e-gift cards kan je er zoveel aankopen als je wil in één bestelling: je geeft dan op het moment van aankoop in naar welk emailadres elke e-gift card gestuurd moet worden.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik en het bewaren van de gift card. Je kan ons contacteren om de gift card te annuleren. Het saldo zal niet terugbetaald worden. Verloren, gestolen of stuk gegane gift cards worden niet heruitgegeven.

Alle aangekochte artikelen, of ze nu betaald werden met gift card of een ander betaalmiddel, kunnen geretourneerd worden volgens de geldende retour voorwaarden.
Indien een deel van de bestelling met gift card betaald werd zal deze opnieuw worden bijgevuld nadat het bedrag is terugbetaald dat via een andere betaalmethode betaald werd.

Een gift card is 1 jaar geldig vanaf de dag van uitgifte.

Bij aankoop van een e-gift card kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Ook kan je kiezen tussen verschillende designs die regelmatig aangepast worden aan het seizoen of speciale data zoals Valentijn en Moederdag.
Zo kan je een design kiezen dat perfect past bij de ontvanger en/of gelegenheid!

Neen. Je ontvangt Fidelity korting op de aankoop die je betaalt met een gift card indien aan de voorwaarden voldaan wordt voor uitgifte van Fidelity korting, maar niet op de aankoop van de gift card zelf.

Neen dat is niet mogelijk. Opgelet; indien je toch een Fidelity kortingscode invult en de bestelling betaalt zal je deze code verliezen. Verwijder hem dus uit het winkelmandje voor je naar de betaling gaat.

Neen dat is niet mogelijk; een uitgegeven gift card kan niet geretourneerd worden. Je kan deze wel altijd aan een andere persoon geven.

In onze boetieks kan je het saldo alsook de geldigheidsdatum van je gift card opvragen. Binnenkort kan dit ook op lolaliza.com