De LolaLiza gift card is een origineel cadeau waar de ontvanger gegarandeerd blij van wordt! Personaliseer je gift card op deze pagina en voeg hem toe aan je winkelmandje.

Details

Gift card - BE THE WOMAN YOU WANT TO BE - 993290
Gift card - BE THE WOMAN YOU WANT TO BE - 993290
  • Gift card - BE THE WOMAN YOU WANT TO BE - 993290
{"event":"pdp-view","ecommerce":{"detail":{"products":[{"name":"GIFTCARD","id":"993290","category":"99999 - Gift cards","variant":""}],"items":[{"item_name":"GIFTCARD","item_id":"993290","item_category":"99999 - Gift cards","item_variant":""}]}}} {"event":"view_item","ecommerce":{"items":[{"item_name":"GIFTCARD","item_id":"993290","item_category":"99999 - Gift cards","item_variant":""}]}}

Selecteer de waarde

-
+

Gift Card

Je kan online een gift card aanschaffen voor de persoon die je wil door deze toe te voegen in je mandje. De gift card zal dan worden verstuurd samen met de andere aangekochte items. Ook kan deze aangekocht worden in onze boetieks.

Je kan meerdere gift cards gebruiken per bestelling of ze aan een vriendin of familielid doorgeven, zolang je ze maar binnen het jaar opgebruikt.

Gift cards zijn 2 jaar geldig na de dag van uitgifte en kunnen gebruikt worden voor alle aankopen in alle boetieks van LolaLiza en ook online op lolaliza.com. Voor meer informatie kijk op onze FAQ