Belangrijke updates en FAQ.

Tijdelijke sluiting van onze winkels

Beste klant,


Als gevolg van de besluiten van de Nationale Veiligheidsraad hebben ook wij onze winkels gesloten. De beruchte Corona crisis die ons allemaal treft, vraagt om ongeziene en doortastende maatregelen. Ons hart loopt nog altijd over van mode, maar de gezondheid van ons allemaal, klanten en LolaLiza-medewerkers, ligt ons zoveel nauwer aan het hart.

Wil je echter je shopgewoontes niet laten lijden onder dit virus, dan hebben we met onze e-shop wel nog een sprankeltje hoop voor alle shopaholics onder ons. Daarbovenop kun je genieten van GRATIS THUISLEVERING en RETOURS voor alle bestellingen geplaatst op onze e-shop die 24/7 open blijft.

Laten we solidair zijn en positief blijven. Laat ons ver van elkaar blijven maar aan de andere kant ook nabij dankzij digitale technologie. Zo vinden we elkaar hopelijk snel terug in topvorm in een wereld vol fashion en fun. Alleen op deze manier kunnen we de verspreiding van het Coronavirus beperken.


Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! Stay safe, stay home!

ONLINE BESTELLINGEN VOOR SLUITING

Wat met mijn online bestelling die reeds in de LolaLiza winkel is geleverd maar die ik nog niet heb kunnen afhalen? Hoe geraak ik toch nog aan mijn bestelling ?

Je bestelling wordt alsnog gratis geleverd op je thuisadres. Onze medewerkers van onze klantendienst zullen jou hiervoor contacteren. We hebben jouw correct thuisadres nodig om deze bestellingen te kunnen verzenden. Je mag ons ook altijd zelf contacteren via ons contactformulier, geef dan zeker jouw ordernummer én correcte adres mee, zodat we jou snel kunnen verder helpen.

Hoe kan ik mijn bestelling, die ik op mijn werkadres had laten leveren, wijzigen naar mijn thuisadres?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en geef meteen je ordernummer door. Onze klantendienst zal met jou contact opnemen om een oplossing hiervoor aan te reiken.

Als ik een online bestelling plaatste net vooraleer de winkels sloten, zal er dan vertraging zijn in de levering?

Door de extra maatregelen op vlak van hygiëne en de beschikbaarheid van de leveringsdiensten, zullen sommige vertragingen onmogelijk te vermijden zijn. Wij doen echter alles binnen het mogelijke om de leveringen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Veiligheid stellen we hier boven snelheid, voor jullie welzijn en die van onze medewerkers.

LEVERINGEN

Worden online bestellingen nog steeds geleverd?

Onze koeriers (Bpost voor België, Colissimo voor Frankrijk en PostNL voor Nederland) zijn nog steeds actief en garanderen een veilige levering aan huis. Gezien de huidige situatie kan het wel zijn dat de levering enkele dagen langer duurt dan normaal gezien.

In België zijn er ook nog vele pick-up points actief, maar kunnen er gewijzigde openingsuren mogelijk zijn. Check deze zeker voor jouw pick-up point.

Omdat levering in de winkel door de huidige situatie niet mogelijk is, worden alle online bestellingen gratis aan huis geleverd.

Voor Frankrijk zijn leveringen via Mondial relay helaas tijdelijk niet mogelijk.

Hoelang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

We doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen, maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk van de werking van de post. Hou er rekening mee dat gezien de situatie de levering enkele dagen langer kan duren dan normaal gezien.

In België zijn er ook nog vele pick-up points actief, maar kunnen er gewijzigde openingsuren mogelijk zijn. Check deze zeker voor jouw gekozen pick-up point. Mondial relay verzendingen kunnen helaas tijdelijk niet meer verzekerd worden.

Leveren jullie ook gratis naar het buitenland?

Al onze leveringen zowel in het binnen- als buitenland zijn gratis t.e.m. het einde van de officiële lockdown.

RETOURS / OMRUILINGEN

Ik kocht een kledingstuk in een winkel net voordat de winkels sloten maar ik wil het retourneren of omruilen. Kan dit?

Momenteel kan dit niet, maar eens de winkels terug open zijn, zal dit terug kunnen. We hebben voor jou de retourperiode met 30 dagen verlengd vanaf de dag dat winkels weer open gaan. Dit geldt voor alle aankopen in de winkel sinds 14/02/2020. De voorwaarden blijven dezelfde : ruilen is mogelijk in het land van aankoop op voorwaarde dat het artikel in originele staat teruggebracht wordt met bijhorende kassaticket/E-ticket en label. Niet geldig voor artikelen aangekocht met korting omwille van kwaliteitsproblemen/beschadiging.

Hoe kan ik mijn online bestelling retourneren nu de winkels gesloten zijn?

Doordat je niet meer gratis kan retourneren in onze winkels, bieden we je, voor alle online bestellingen die reeds geplaatst zijn, de mogelijkheid om ons te contacteren via ons online contactformulier en daar te vragen naar een gratis retour sticker. Geef ons zeker jouw ordernummer mee en wij doen asap het nodige.

Voor alle nieuwe online bestellingen ontvang je sowieso een gratis retour sticker. Alle postkantoren zijn geopend, dus je retour komt zeker goed terecht.

Wordt de retourtermijn verlengd?

Ja, we zullen de retourperiode met 30 dagen verlengen vanaf de dag dat de winkels weer open gaan, voor alle gedane aankopen in de winkels sinds 14/02/2020.

CADEAUKAARTEN en CADEAUBONNEN

Wat met cadeaukaarten die verlopen in deze periode?

Onze huidige cadeaukaarten hebben een geldigheidsperiode van 2 jaar. Deze nieuwe kaarten zullen dus nog lang geldig zijn opdat jij je favorieten kan shoppen! Heb je echter een van onze vorige kaarten met een geldigheidsperiode van 1 jaar, dan kunnen deze verlengd worden met 3 maanden.

De geldigheidsduur van je cadeaukaart kan je verlengen door contact op te nemen met onze klantendienst via het contactformulier en het nummer van de barcode die op je kaart staat door te geven. Vermeld ook even de einddatum en wij doen het nodige om je kaart met drie maanden te verlengen.

Kan ik na het online shoppen ook mijn cadeaukaart nummer ingeven?

Ja, dit kan. Bij de betaalmethode duid je simpelweg aan ‘betalen met cadeaukaart’ waarna je je kaartnummer kan ingeven en het shoptegoed verzilverd wordt.

Blijft de cadeaubon die we ontvingen bij de denim actie nu geldig?

Ja, deze bon kan je nog tot de voorziene einddatum verzilveren op onze website www.lolaliza.com.

Worden de LolaLiza & ME aanbiedingen verlengd?

Ja, al deze aanbiedingen zijn ook geldig op onze website en we gaan al deze aanbiedingen met een maand extra voor jullie verlengen.

ALGEMENE VRAGEN

Welke maatregelen nemen jullie bij het inpakken van mijn bestelling?

We nemen alle veiligheidsmaatregelen in ons magazijn om je een kwaliteitsvolle service te blijven leveren. We hebben hiervoor de nodige hygiënische maatregelen genomen voor het voorbereiden van jouw bestellingen. Onze medewerkers dragen handschoenen en gebruiken desinfecterende producten wanneer nodig.

Komt de lente collectie uit op de voorziene datum?

We doen er alles aan om jullie de nieuwste trends te kunnen blijven bezorgen, ditmaal tot aan je voordeur ;) Hou onze website en social media in de gaten voor alle laatste new arrivals.

Blijven jullie actief op sociale media?

Het LolaLiza team is nu meer dan ooit verbonden. Vind ons op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube of voeg ons toe op WhatsApp voor jouw nodige dosis fashion!

Blijft de klantenservice bereikbaar?

Ja, de klantenservice is bereikbaar voor al jouw vragen van maandag tot vrijdag van 9u t.e.m. 18u. Als je ons wil contacteren kan dat via het contactformulier of via customers@lolaliza.com