COLLECTION
juni 18, 2019
juni 18, 2019
let's go
TO THE BEACH
Zand in de haren, de zilte zeelucht, die zomerse gloed op het gezicht… Of het nu in eigen land is of op reis, niets brengt je meer in zomerse sferen dan een heerlijk strandverblijf. Kijk jij er net zo hard naar uit als wij ? Met deze outfits straal je alvast als de zon het komende seizoen !

Een lange jurk is altijd een goed idee. Kies voor een fleurige bloemenjurk, toffe print of een felle kleur, en combineer met platte sandalen. Casual, maar tegelijk ook elegant. Bovendien is je outfit ook helemaal geschikt voor eindeloze romantische strandwandelingen.

Wissel je het zwemmen en bruinen liever af met iets actievers? Kies dan voor een jeans short, en draag het met een zomerse kaftan of leuke top. Zo creëer je een comfortabele en stijlvolle look waarmee je op en top kan genieten van die zalige fietstocht of andere activiteit. Werk af met sandalen, espadrilles of stoere sneakers. Ook een jumpsuit is hier een goede keuze. Naast felle kleuren en prints, mogen ook beige en witte tinten niet ontbreken in je kleerkast tijdens het zonnigste seizoen van het jaar.

Accessoires maken je look compleet. Denk maar aan een strandtas, trendy zonnebril of strohoed, maar durf zeker eens af te wisselen met een kleurrijke haarband. Sluit de dag af in stijl en geniet van een gezellige picknick bij zonsondergang. Vergeet je strandplaid niet!

Enjoy the sun ladies,
LolaLiza

Get the look !