LolaLiza’s Fidelity korting

Bij LolaLiza houden we ervan onze klanten te verwennen, daarom krijgt elke klant 10% Fidelity korting!


Mijn Fidelity korting

Bij elke aankoop (zowel in onze boetieks als in onze e-shop) ontvang je een tegoedbon ter waarde van 10% van het totaalbedrag van je bestelling (met uitzondering van artikelen in solden en promotie), geldig op je volgende aankoop.

Als je bijvoorbeeld voor een bedrag van €50 koopt, dan krijg je een tegoedbon van €5.

Korting ontvangen in één van onze boetieks kan je vanaf de dag erna zowel in onze e-shop als in een boetiek gebruiken. Korting ontvangen voor een online bestelling is meteen te gebruiken de dag van ontvangst van de mail met de korting. Fidelity korting is bovendien 6 maanden geldig. Je mag de kortingsbonnetjes opsparen en bij elkaar tellen of aan een vriendin doorgeven, zolang je ze maar binnen de 6 maanden gebruikt.

Fidelity korting online & in al onze LolaLiza Boetieks

Als je een aankoop doet in een LolaLiza boetiek, is je kassabon meteen ook je kortingsbon voor je volgende aankoop. Onderaan op je kassabon staat het bedrag van de korting vermeld. Hou dit dus steeds goed bij want het is geld waard!


Als je een online bestelling plaatst in de e-shop, krijg je een kortingsbon per mail toegestuurd. Let op: We versturen de kortingsbon 3 weken na verzending naar jouw thuisadres of na ophaling in de gekozen boetiek. Vervolgens wordt je korting berekend op het uiteindelijke aankoopbedrag en krijg jij een leuk en waardevol mailtje toegestuurd!


Je krijgt altijd de keuze om je kortingsbon in de boetiek of e-shop te gebruiken. Voor de e-shop is er een code van 18 cijfers voorzien die je zelf kan ingeven in het winkelmandje. In onze boetieks volstaat het om de barcode op je kassaticket/je Fidelity korting mail te laten scannen.

Nog vragen over Fidelity korting?

Bekijk onze FAQ of contacteer onze klantendienst.


Geniet van je Fidelity korting & happy shopping!