EVENT
april 10, 2019
april 10, 2019
LolaLiza celebrating women
EEN ODE AAN DE VROUW
Internationale Vrouwendag, een nét iets specialere dag voor vrouwen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ook hier bij ons!

LolaLiza werkte dit jaar samen met Montana Engels om deze dag te vieren. Een Belgische hedendaagse kunstenares die zich vooral bezighoudt met het maken van portretten. We wilden iets speciaals doen om deze dag te vieren en toen kwamen we tot het idee: een muurschildering van de grootste vrouwelijke iconen. Internationale Vrouwendag vieren was nog nooit zo inspirerend !

10 inspiring women

Montana zorgde voor het kunstwerk en wij kozen 10 vrouwelijke iconen. 10 inspirerende vrouwen die telkens op hun manier geschiedenis schreven: in de mode, de wetenschap, de kunstwereld, de literatuur en de muziekwereld. Noem maar op! Grace Kelly, Marie Curie, Frida Kahlo, Komako Kimura, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jackie Kennedy, Virginia Woolf, Ella Fitzgerald en Coco Chanel. Elke sector maakte kennis met hun talenten en vandaag de dag kent iedereen deze geweldige vrouwen. Internationale Vrouwendag was dus de perfecte dag om ze nog eens extra in de verf te zetten!

De muurschildering werd op donderdag 7 maart exclusief voor pers en influencers onthuld.
Ben je zelf ook benieuwd naar onze muurschildering en wil je deze graag eens bezoeken? Ons kunstwerk staat een jaar lang aan het PAKT in Antwerpen (Regine Beerplein 1, 2018 Antwerpen). Je kan dus altijd een kijkje gaan nemen! Op onze social media kanalen kan je alle informatie over de muurschildering terugvinden.