OUTFITS
juni 11, 2019
juni 11, 2019
Onze vijf favoriete
ZOMERLOOKS
Win jij binnenkort onze suitcase actie? Dan sturen we jou met reiskoffer, beauty case én plus one naar onze shoot locatie! Zon, zee en zomerse cocktails staan je daar alvast op te wachten – nu jij nog! Maar wat neem je nog zoal mee op reis naast alle must-haves die we voor jou al in je koffer stopten? Hieronder vind je vijf onmisbare summer looks om in te shinen op vakantie!

Spa day

Voor een dagje spa hou je het allemaal heel simpel en luchtig: trek je bikini aan, draag er een losse kaftan bovenop, en combineer met platte sandalen. Wil je nog een accessoire toevoegen? Denk dan aan een leuke sjaal of mooie strohoed, en vergeet zeker je strandtas niet.

Discovery time

Op citytrip wil je natuurlijk zo snel mogelijk de stad verkennen. Al dat wandelen doe je het best in een gemakkelijke outfit waarin je zorgeloos kan genieten. Kies daarom voor een trendy jumpsuit met comfy sneakers. Wanneer de avond valt en het wat frisser wordt, trek je nog een cool jeans jasje aan.

City vibes

Citry trip = shopping trip. Zet een stapje in de wereld en verken alle toffe winkels. Ga in stijl de stad in en kies voor een felgekleurde jurk, zomerse sandalen, en een rond, rieten tasje. De perfecte casual-chic look!

Beach day

Ben je toe aan een beetje rust na al dat wandelen? Let’s go to the beach! Denk voor de geknipte outfit aan een luchtig wit jurkje, en combineer met toffe sandalen. Een strandtas kan ook niet ontbreken, natuurlijk! Happy sunbathing!

Dress to impress

Avondje uit? In deze lange tie-dye jurk ga je in stijl dineren en maak je de dansvloer gegarandeerd onveilig. Combineer met een hakje voor een extra elegant effect. Let’s dance the night away!

Ontdek onze collectie

Get the look !

Effen max-jurk met cache coeur-hals - NAVY BLUE - 08600142_1651 Effen max-jurk met cache coeur-hals - NAVY BLUE - 08600142_1651
Laatste maten
€ 49,99 (-40%)