EVENT
augustus 13, 2019
augustus 13, 2019
Celebrating Women
AWARD WINNARESSEN 2019
Op ons Celebrating Women event deelden we 5 awards uit aan échte power vrouwen die door onze fans genomineerd waren! Deze winnaressen vertellen nu het verhaal achter hun nominatie. Laat je inspireren door: Sofie, Anneke, Lamia, Christine & Heidi.

Een pleegmama die zich engageert voor kinderen uit crisissituaties, Anneke werd genomineerd door haar mama, die haar dochter’s kracht graag in de verf wou zetten.

Ontdek nu

Christine werd genomineerd door haar dochter. Ze won de strijd tegen borstkanker en heeft een ongeëvenaarde moed getoond om de ziekte te overwinnen.

Ontdek nu

Een marathonloopster die het slachtoffer werd van een zwaar ongeval, maar ondanks alle tegenslag bleef doorbijten. Na een lange revalidatieperiode staat ze sterker dan ooit. Heidi’s verhaal toont ongelofelijke moed en wilskracht en vormt een echte inspiratiebron voor vele vrouwen.

Ontdek nu

Maâta Lamia is al sinds haar 18 jaar werkzaam in de sociale sector. Haar vriendin Lamya vond dat ze het dan ook absoluut verdiende om beloond te worden voor haar voortdurend engagement.

Ontdek nu

Een kleuterjuf met veel ambitie die samen met collega Suzy het project Mila Lila op poten zetten. Mila Lila is een compleet nieuw educatief taalconcept om kleuters op een speelse manier in contact te brengen met de Franse taal.

Ontdek nu