do it yourself do it yourself do it yourself

Om je oude denim een nieuw leven te geven, kan je één van deze creatieve DIY projecten proberen. Zo maak jij zelf het perfecte accessoire voor elke look!

Samen met Margaux de Borchgrave creëerden wij 4 toegankelijke Do It Yourself video's om unieke denim accessoires te maken. Margaux is de oprichtster van MANO, een merk dat zich volledig toelegt op het recyclen van tweedehands kledij en stoffen.

Denim scrunchie

Het is je vast niet ontgaan dat scrunchies de nieuwste trend zijn, je vindt ze namelijk overal. Het is dé haartrend van het moment. Met deze makkelijke DIY video kan je je eigen unieke scrunchie maken !

Oorbellen met denim franjes

Een vrouw voelt zich altijd mooier met oorbellen, zeker als ze zelfgemaakt zijn! Want zeg nu zelf, wie wil zich niet ten allen tijde op en top in haar element voelen? Volg deze simpele stapjes en creëer deze statement oorbellen zelf!

Een unieke statement ketting

Deze ketting ziet er heel uniek uit en is helemaal niet moeilijk om te maken. Iedereen kan deze makkelijke DIY video zonder problemen volgen. Het is het ideale geschenk voor je moeder, vriendin of gewoon voor jezelf.

Retro denim haarband

Een haarband die je op verschillende manier kan dragen en daarbovenop zelf gemaakt hebt? Die wil iedereen toch hebben! Deze eenvoudige DIY geeft je een veelzijdig accessoire; perfect om je look een extraatje te geven.