tips
to apply
Hoe kan ik solliciteren?

Om het sollicitatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij iedereen online te solliciteren. Heb je een interessante vacature gezien op onze website? Klik dan op de ‘solliciteer online’- knop die je onderaan de vacature vindt. Vul dit formulier in, voeg je CV toe en jouw sollicitatie komt automatisch bij de juiste persoon terecht!

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Het antwoord is natuurlijk: zo vlot mogelijk! Daarom solliciteer je best online, via onze website. Onder elke vacature vind je een ‘solliciteer online’-knop, als je daarop klikt, kom je meteen op de juiste pagina terecht.


Vul alle velden in, laad je CV en motivatiebrief op en druk op ‘verzenden’. Zodra we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen, sturen we je meteen een bevestigingsmail. Met een beetje geluk volgt daarna een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.


Zijn we op zoek naar heel specifieke skills? Dan kan het zijn dat we vragen om een speciale test te komen doen of zelfs deel te nemen aan een assessment.


Zijn we helemaal van jou onder de indruk en geloof jij ook dat jij een mooie toekomst hebt bij LolaLiza? Dan doen we je met plezier een contractvoorstel!

Hoe bereid ik me best voor?

Naast kennis, competenties en ervaring is het voor ons ook belangrijk jou als persoon te leren kennen. Weet dus dat we zeker gaan vragen om iets persoonlijks over jezelf te vertellen! We willen ook weten hoe jij zou reageren in bepaalde situaties. Bovendien zijn we nieuwsgierig naar wat je zoekt in je nieuwe job en naar wat jouw talenten zijn.


Het helpt natuurlijk ook dat je laat zien hoe geïnteresseerd je bent in je toekomstige werkplek door bijvoorbeeld een van onze boetieks te bezoeken of onze collecties te bekijken op www.lolaliza.com

Studenten - Zoeken jullie ook jobstudenten / werkstudenten?

Bij LolaLiza zoeken we constant – ook buiten de zomermaanden - studenten om een handje toe te steken en ervaring op te doen in onze boetieks. Kom gerust binnen om je even voor te stellen en je CV af te geven aan de Shop Manager of Assistant Shop Manager!

Studenten – Hoe stel ik me kandidaat als jobstudent / werkstudent?

Kies de boetiek waar je graag zou willen werken, stap even binnen en vraag naar de Shop Manager of Assistant Shop Manager. Stel jezelf voor en geef meteen je motivatiebrief en CV af. Zorg ervoor dat je contactgegevens duidelijk in je CV staan zodat we je kunnen contacteren als we een job voor je hebben!

Studenten – Hoe weet ik of ik aan de slag kan als jobstudent?

Kom je in aanmerking en vinden we een geschikte job voor jou? Dan contacteren we je persoonlijk en overlopen samen alle praktische details zoals wanneer je begint en hoeveel je zal verdienen.