EVENT
april 11, 2019
april 11, 2019
WOW-women
Verbonden door vrouwelijkheid
LolaLiza put elke dag haar motivatie uit vrouwen. Sterke moeders, dochters of vriendinnen, ze verdienen het allemaal om in de schijnwerpers te staan. Met ‘Women of LolaLiza’ wil LolaLiza ode brengen aan deze vrouwen, en vieren dat ze een inspiratie zijn voor anderen.

Wij zochten vijf inspirerende vrouwen met een pakkend verhaal. Lees in deze blog wat Hannelore Vens, Elke Jeurissen, Liesbeth Dillen, Isabelle Vandevelde (Kina) en Johanneke van Slooten zo bijzonder maakt en ontdek hun gepersonaliseerde lookbooks, video-interviews en LolaLiza top picks.

LolaLiza wil ook van jou graag horen welke vrouwen uit jouw omgeving je inspireren. Laat ons weten wie van je vriendinnen of familie een voorbeeld zijn en waarom dat zo is, en wie weet zal jouw inspirerende vrouw te zien zijn in één van onze etalages of op onze website. We sluiten de maand af met een grootse award day die helemaal in het teken staat van inspirerende vrouwen, met onder andere interessante TED-talks van onze vijf power-vrouwen.

LolaLiza wil graag weten welke vrouwen uit jouw omgeving je inspireren. Is het je moeder, je zus, je tante, je buurvrouw of je beste vriendin? Die powervrouw kan eender wie zijn en jij kan haar nomineren! Laat ons weten waarom die persoon jou juist zo inspireert, door via onze website op www.womenoflolaliza.comof in onze winkels je nominatie in te dienen!.
Op 28 mei 2019 houden we een grootse award- en modeshow waarbij onze 5 power ladies – Elke, Kina, Johanneke, Hannelore en Liesbeth – aanwezig zullen zijn! De 5 winnaars van de wedstrijd zullen ook uitgenodigd en verwend worden op het event! Het event staat helemaal in het teken van inspirerende vrouwen, met onder andere workshops én interessante paneldiscussies van onze vijf power ladies!

Hopelijk tot snel!

Get the look !