EVENT
mei 8, 2019
mei 8, 2019
Wat kopen voor
MOEDERDAG?
Moederdag, een dag om alle moeders te vieren en om ze eens extra in de watten te leggen. Een niet zo eenvoudige opdracht om het perfecte cadeau te vinden. Maar geen zorgen, daarbij willen we je graag helpen! Is jouw moeder een echte fashion queen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elk ‘type mom’, of moeder, het perfecte fashionable moederdag geschenk gevonden. Met onze gids weet je wat je voor Moederdag moet kopen!

Sporty (mom)

Is jouw moeder een echte sports freak? Is lopen, fitnessen, boksen of eender welke sport echt haar ding? Dan hebben wij de perfecte sportieve look voor haar! Een denim vestje en een comfy sneaker. Wil je toch liever voor iets stoerder gaan? Misschien nog een leuke sportieve broek?

Adventurous (mom)

Altijd al een coole outfit willen kopen voor je mama, maar weet je niet goed wat je moet kopen voor iemand die heel avontuurlijk is? Iemand die graag reist en steeds nieuwe dingen wil ontdekken? De avontuurlijke moeder schittert in een gemakkelijke jumpsuit. Of misschien liever iets helemaal anders, zoals een puffer jas? Dat gaat natuurlijk ook altijd! Helemaal klaar om het avontuur in te trekken.

Classy (mom)

Elegant, chic en stijlvol. Zijn dat 3 woorden die je moeder beschrijven? Stop met zoeken, wij hebben het ideale moederdag geschenk voor jou! Een elegant kleed dat voor elke gelegenheid geschikt is. Etentjes, feestjes, waar je maar wil! Nog een mooie hak en je hebt zojuist haar favoriete classy outfit gekocht.

Boho chic (mom)

Draagt je mama liever iets wat casual, maar toch met net dat ietsje extra? Iets dat comfy én ook zeer stijlvol is? Dan is de bohemian style helemaal iets voor haar! Een maxi-jurk met een bloemenprint zorgt voor die casual look en zorgt ook voor de nodige klasse. Op en top bohemian chic!

(Mom)boss

De moeder die alles aankan, net zoals alle andere types hierboven. De werkvloer, het huishouden, allemaal geen probleem, maar de perfecte look vinden die dat “momboss”-gevoel uitstraalt? Niet simpel. De klassieker waarmee je geen fouten kan maken: een blazer over een elegante blouse op een broek met brede pijpen. Hoge hakken en klaar! Je moeder gaat zich nog meer empowered voelen dankzij jouw cadeau!


Ontdek de selectie