Lolaliza Podcast

dress like you podcast

In de podcast Dress Like You duikt onze host Amber Janssens (actrice en fashion influencer) elke week in de kleerkast van een bekende fashion lover. Van afgedankte operakostuums tot nostalgische T-shirts: Amber gaat op zoek naar de verhalen achter hun gekozen kledingstukken. Wat maakt hun stijl uniek? Welke items kunnen ze echt niet meer missen? En welke geheimen zitten er achter die kleren?

Luister naar de podcast
LolaLiza podcast bts

Recente episodes

An Lemmens

Presentatrice An Lemmens is geen onbekende bij LolaLiza want we creëerden samen al meerdere succesvolle collecties. Een inspirerende vrouw die een job in de media, een studie vroedkunde en een gezin moeiteloos lijkt te combineren. Benieuwd naar hoe zich dat vertaalt in haar kleerkast.

Luister Ans aflevering
An Lemmens
An Lemmens

Shop Ans look!

Comfy chic met een streepje kleur! Ontdek de favorieten van An Lemmens

Shop the look

Farah El Bastani

Wie fashion zegt, zegt Farah El Bastani. Ze is styliste van verschillende bekende koppen en deed stylings voor verschillende films en klinkende modebladen zoals Elle en L’Officiel. Dat moet wel een indrukwekkende kleerkast zijn, toch?

Luister Farahs aflevering
Farah El Bastani
Farah El Bastani

Shop Farahs look!

Altijd al eens gestyled willen worden door Farah El Bastani? Ontdek hier haar favoriete LolaLiza look.

Shop the look

Anastasya Chernook

Anastasya Chernook is een vrouw met een missie. Ze coacht mensen in haar School of Confidence, host haar eigen podcast Anastasya’s Clubhouse, is een vaste waarde in de Tafel van Vier en doet daarbuiten ook nog modellenwerk. Heeft een confident fashionista als Anastasya dan ook weleens een fashion faux pas begaan?

Luister Anastasya’s aflevering
Anastasya Chernook
Anastasya Chernook

Shop Anastasya’s look!

Zei er iemand ‘little black dress’? Ontdek de tijdloze topper die Anastasya uitkoos!

Shop the look

Stephanie Planckaert

Onderneemster, kasteelvrouw en moeder van drie kinderen én drie boeken: Stephanie Planckaert is een bezige bij die veel rollen combineert. Uit zich dat ook in haar kleerkast? Eén ding geeft ze alvast prijs: “Ik kan moeilijk afscheid nemen van kleren. Wie weet vind ik ze ooit terug mooi?”

Luister Stephanies aflevering
Stephanie Planckaert
Stephanie Planckaert

Shop Stephanies look!

Boss lady meets comfy queen

Shop the look

Anke Buckinx

Ze lijkt nooit last te hebben van een ochtendhumeur en staat altijd met een grote glimlach achter de microfoon bij Joe FM. Maar is er een kledingstuk waar Anke Buckinx nooit afscheid van neemt? En vanwaar komt haar eeuwige liefde voor luipaardprint?

Luister Ankes aflevering
Anke Buckinx
Anke Buckinx

Shop Ankes look!

Anke ging voor een all time LolaLiza classic! Ontdek haar favoriete look.

Shop the look

Romy Curvy

Romy Curvy in drie woorden? Fashion, body love en lifestyle! Romy is public speaker, staat model voor verschillende merken én heeft met Curvy Store haar eigen winkel in Mechelen voor trendy dames met een maatje meer. Over body positivity, kleurrijke power looks en ondernemerschap.

Luister Romy’s aflevering
Romy Curvy
Romy Curvy

Shop Romy’s look!

Damsel in dis-dress! Ontdek welke prachtige jurk Romy koos als haar signature look!

Shop the look