STYLING
augustus 6, 2020
augustus 6, 2020
Solden:
5 OUTFITS VOOR EEN ZACHT PRIJSJE
Same store, different time! Met de soldenperiode die uitzonderlijk dit jaar in augustus valt, lijkt het alsof er een heleboel anders is maar niets is minder waar.

Jij staat te popelen om te shoppen en onze winkels en online shop zitten boordevol outfits aan gigantische kortingen! Wij hebben er enkele op een rijtje gezet voor jou!Outfit 1

Deze outfit is perfect voor die laatste zomerweken. Een jeansrokje is een basic in je kleerkast en past bij ongeveer alles. Daarbovenop komt deze rok met een riem die een extra touch geeft aan je stijl door het detail in de gesp. De blouse met bloemen is een perfecte top om voor verschillende gelegenheden aan te doen. De crossbody bag maakt deze allereerste outfit af en zorgt ervoor dat we onmiddellijk klaar zijn voor een daguitstapje in eigen land.


outfit on sale max 50 euros

Total: €47,99
Outfit 2

Heb je vanalles gepland en wil je je comfortabel voelen in je outfit? Dan moet je deze outfit scoren! De off-the-shoulder top is een makkelijk en comfortabel stuk met een hoog fashion gehalte. Daarnaast is de stijl van jeansbroek easy-going. Combineer deze met witte sneakers en je kan de wereld aan!


outfit on sale max 35 euros

Total: €35,40
Outfit 3

Dresses never go out of style en al zeker niet als ze in korting zijn! Deze jurk is een fantastisch stuk om de rest van augustus mee door te brengen. Het truitje zorgt ervoor dat je look draagbaar blijft wanneer het buiten weer frisser wordt. De sandaaltjes bij deze outfit zijn ideaal om bij nog duizenden andere looks te combineren, ze zijn absoluut een koopje!


outfit on sale max 60 euros

Total: €57,98
Outfit 4

Koester de zomer nog even met deze linnen look! De zomer is nog net niet gedaan en deze broek kan niet wachten om gedragen te worden. Ciao bella, met deze T-shirt met opschrift geeft je outfit een leuke knipoog. Combineer met een paar sandaaltjes in een contrasterende kleur , zoals deze mosterdgele, of ga voor een rood paar. Deze look is alleszins klaar om je zomergevoel te versterken!


outfit on sale max 40 euros

Total: €40
Outfit 5

Een camel jumpsuit is een klassieker in je kleerkast. Het valt super gemakkelijk te combineren met accessoires en zo ben je met één stuk klaar voor een stijlvolle dag. Ga voor zwarte sandaaltjes zoals deze of zwarte loafers. Ook met sneakers en een truitje is dit een ideaal koopje voor het komende seizoen.


outfit on sale max 40 euros

Total: €48
Natuurlijk vallen er nog vele andere koopjes te vinden in onze winkels en e-shop! Laat het ons zeker weten, tag je nieuwe outfits met #LOLALIZATOGETHER op je sociale media!New Year look