ADVICES
augustus 20, 2020
augustus 20, 2020
Van zomer tot herfst:
Deze items kan je perfect doordragen!
Ik denk niet dat we de enige zijn als we zeggen dat de zomer voorbij vliegt. De herfst staat voor de deur en hoewel onze nieuwe collectie ons helemaal zin geeft in ‘sweater weather’, gaan we onze zomergarderobe toch wel missen. Dit artikel geeft je de beste tips om je favoriete items mee te nemen naar het frissere seizoen.

Tip 1: Trench coat trend

Een trenchcoat is een perfecte manier om die zomer outfit draagbaar te maken tijdens de herfst. Wanneer het weer een beetje wisselvallig is en het toch wel warm is, zijn deze jassen perfect! Trenchcoats in neutrale kleuren zoals beige en donkerblauw passen overal bij.

selection 1

Tip 2: Lagen met laagjes

Laagjes, laagjes en nog meer laagjes. Deze trend is er om te blijven en kan op verschillende manieren gedragen worden. Een coltruitje of hemdje met een kraagje onder je favoriete zomer item. Een gewone T-shirt kan je look tegelijk iets stoerder maken. Het hangt allemaal af van je persoonlijke stijl maar eigenlijk is zowat alles mogelijk.

dresses

Tip 3: Kleurenpalet

Neutrale kleuren zijn makkelijker om mee te nemen naar het volgende seizoen. Een zwart kleedje is tijdloos bijvoorbeeld. Er zijn een aantal kleuren die super populair zijn tijdens het herfstseizoen zoals oranje, rood, bruintinten en paars. Speel met deze kleuren en durf ze te combineren met je zomerartikelen.

selection 3

Tip 4: Schoenen switch

Schoenen kunnen je outfit direct een andere look geven. Wissel je witte sneakers of sandaaltjes in voor stoere zwarte botjes, zo krijgt je outfit een twist en lijkt hij juist nieuw. Ook laarzen kunnen dit effect geven. Dit is het excellente paar om de look te bereiken, fancy en toch cool!

selection 3

Tip 5: Trui/jas game

Om het frissere weer te trotseren is het ideaal om een trui of jasje te combineren met een net iets zomerse outfit zoals een maxi jurk of een rokje. Doordat je warm bent aangekleed vanboven lukt het nog net om met blote benen buiten te komen. Show some skin terwijl je van #sweaterweather geniet

selection 3

Tip 6: Warmere stoffen

Dat we onze dunste kleedjes opzij moeten houden voor volgende zomer, daar kunnen we mee leven. Maar die rokjes van suède, in eender welke kleur kunnen we zeker nu nog aan doen! Ook ribfluweel en andere dikkere stoffen doen mee aan deze trend. Je outfits zien er zomers uit maar aan de basis ben je wel warmer gekleed.

selection 1

Tip 7: Aandacht aan accessoires

Net zoals je schoenen kan je de accessoires die je bij je zomeroutfit zou dragen, inwisselen voor de herfst versie. Zonnehoed? Maak er een klassieke fedora van. Strandtas? Maak er een strakke schoudertas van. Hou altijd rekening met de materialen en kleuren. Licht gekleurde accessoires veranderen door donkere tinten is steeds een goede zet.

selection 1


Net zoals het nieuwe seizoen dat voor de deur staat, staat er een nieuwe prachtvrouw klaar voor de herfst! Combineer er op los!

New Year look