STYLING
april 3, 2020
april 3, 2020
5x de
LEUKSTE PRINTS
Bij LolaLiza staan we gekend om onze (unieke) prints. Ze zitten als het ware in ons DNA en vormen dan ook het hart van onze collecties. In dit blogartikel ontdek je de vijf leukste en trendy prints van het moment!

Bloemenprint

Met de lente op komst, floreren bloemenprints alom. En dat mag je gerust letterlijk interpreteren. Bloemenprints keren ieder seizoen terug, maar blijven hot en trendy als nooit tevoren. Een leuk bloemenpatroon fleurt bovendien zowel jou als je outfit helemaal op. Met een vrolijke jurk, ben je meteen het zonnestraaltje in huis. Ook met de soortgelijke liberty print, zit je op roosjes.

jumpsuit met bloemenprint Jumpsuit bloemenprint en dunne bandjes - €49,99

Bloemen dragen trouwens een mooie symboliek en betekenis met zich mee. De Hibiscus staat voor kracht en de Petunia voor enthousiasme. De Gerbera symboliseert openhartigheid en Jasmijn staat dan weer voor puurheid en zuiverheid. Bovendien zegt niets meer “I love you” dan een romantische look met bloemenprint. Zeg het met bloemen!

maxi jurk met bloemenprint Cache-coeur jurk met bloemenprint - €59,99


Dierenprint

Dierenprints zijn helemaal in! Niet alleen de luipaardprint, die al jaren een vaste waarde is in mening garderobe, maar ook de zebraprint, slangenprint en girafprint verschijnen nu op het toneel.

Plissé-jurk met giraf print Plissé-jurk met giraf print - €39,99

De luipaardprint is onmisbaar voor een krachtige en wilde outfit. Wie sociaal is net als de zebra, kan zich een uniek strepenpatroon aanmeten met de zebraprint. Wie de lat liever wat hoger legt, kan zijn gading vinden in onze girafprint. Een slangen- of pythonprint geeft je look een stoere touch.

Jurk met zebra print Jurk met zebra print - €49,99


Wie een dierenprint te overheersend vindt, kan voor een minder opvallende versie van deze trend gaan met een accessoire zoals een tasje met slangenprint, een sjaal met zebraprint. Ook de echte minimalisten blijven trendy en modieus met een heuptasje met miniem croco effect. Blouse met bloemenprint en plisse Blouse met bloemenprint en plisse - €35,99De echte durvers onder ons kunnen een stapje verder gaan en bovenstaande animal prints naar hartenlust combineren. Mix and match voor een echte statement look.
Nothing says fearless like an animal print.

Tropical wilderness

Met onze tropische en wilde prints, waan je je dan weer meteen in de jungle. All good things zijn immers wild & free. Laat je leiden door de vrijheid van de ongerepte en ongestoorde natuur met onze jungle- en natuurprints.

Hemd jurk met tropische print Hemd jurk met tropische print - €49,99

De echte liefhebbers durven deze prints misschien wel combineren met een animal print voor een complete jungle look. Stay wild!

Maxi jurk met bladprint Maxi jurk met bladprint - €49,99


Paisley print

Ook de paisley print is niet meer weg te denken. Hoewel deze print haar naam dankt aan de Schotse stad Paisley, een belangrijke schakel in de negentiende-eeuwse textielindustrie, bestaat het patroon al eeuwenlang en heeft het een Perzische oorsprong.

Blouse met paisley print Blouse met paisley print - €23,99 (-40%)

Het elegante motief in bladvorm, een grote komma als het ware, heeft een geheel eigen uniek karakter. Het wordt vaak omgeven door abstracte motieven. Omwille van het drukke karakter van deze print, beperk je je best tot één stuk met deze print. Werk af met neutrale accessoires. Nothing says style queen like paisley print!

Maxi jurk met paisley print Maxi jurk met paisley print - €39,59 (-40%)


Minimal chic

Ten slotte zijn er nog de minimal chic prints voor een stijlvolle look zonder zorgen. Ruitjes zijn er in allerlei varianten: groot en klein, gedurfd en klassiek. Met een streepjes print, verleng je je figuur. Grafische prints zorgen voor een artistieke extra en het zigzagpatroon is dan weer ideaal voor wie van een speciale touch houdt.

Gestreepte jumpsuit Gestreepte jumpsuit - €49,99

Deze prints zijn perfect geschikt voor een business look voor op kantoor of andere casual chic gelegenheden en maken je immer elegant. Mooi meegenomen, want elegance never goes out of style.

Geruite broek Geruite broek - €21,59 (-40%)Bij LolaLiza hebben we prints naar ieders wens en voor iedere gelegenheid. Van subtiele touch tot helemaal extravagant. En jij, wat is jouw favoriete print?

New Year look