TIPS
oktober 28, 2020
oktober 28, 2020
Tijd voor jezelf...
en kristallen
Of je het nu in je zak steekt, er mee mediteert, het in je huis bewaart of het als een juweel draagt. Maak je klaar om de kracht van kristallen te ontdekken.

Voor onze Au Naturel collectie lieten we ons inspireren door de natuur. De zee, de wind, de rotsen en de kracht van edelstenen dienden als inspiratiebron. Of je edelstenen in je zak steekt, er mee mediteert, het in je huis bewaart of het als een juweel draagt. Maak je klaar om de kracht van edelstenen te ontdekken...

Le pouvoir des pierres

Wist je dat rozenkwarts bekend staat als de steen van het hart en onvoorwaardelijke liefde?

Het draagt een zachte, vrouwelijke energie van vrede, genezing en troost. Zijn sterke energie kan de liefde in vrijwel elke situatie versterken.


De krachtigste van alle kwartskristallen is de Herkimer diamant.

Deze steen verlicht stress en spanning, terwijl het je emotionele en fysieke welzijn in balans houden. Het dragen van een Herkimer Diamant in de buurt van je hart zal je zintuigen openen voor de bijzondere kracht van dit kristal.

Amethist is een prachtig paars kristal en heeft een beschermend en zuiverende werking.

De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te erkennen en aan te pakken. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer.


love is love
Lpouvoir des pierres

Rookkwarts is op zijn beurt een aardende en ontgiftende steen voor lichaam, ziel en geest.

Het bevordert de persoonlijke trots en verbetert de organisatorische vaardigheden terwijl het je de weg toont naar perceptie, leren en creativiteit.

De moedersteen. Heldere kwarts of bergkristal is een steen met helderheid die negatieve energie verdrijft en tegelijkertijd helderheid en bewustwording in de besluitvorming stimuleert.

Er wordt gezegd dat het de drager een beter begrip geeft van zichzelf en dat de steen het vermogen bevordert om met vertrouwen verder te gaan.