Wild flower and wodka Wild flower and vodka

Wildflowers and wodka x LolaLiza

Heb je, net zoals LolaLiza, je altijd al afgevraagd hoe je nu bloemen kan stylen met je outfit?

Wij vroegen het aan Loes van Look. Loes is de oprichtster van “Wildflowers & Wodka”, een instagram account waar ze haar vrije gang gaat met bloemen, van accessoires tot decoraties voor feesten. Op instagram geraakte deze girl boss bekend met haar speelse en innovatieve manier van het stijlen van bloemen. Ze toonde ons hoe je simpele accessoires kan maken met verse bloemetjes.

Arm candy met een fleurige twist

Een armband kan elke outfit pimpen. Met deze ‘Do-It-Yourself’ video geef je je eigen touch aan je bloemenarmband. Deze armband valt perfect te combineren met een toffe jumpsuit net zoals die van Loes en zo breng je jouw outfit tot leven.

Flower power op je kleren

Toon wie je bent met een bloemstukje op je outfit. Een corsage is een simpele manier om je look extra kleur en textuur te geven. Oefen je flower power skills nog meer met deze tutorial om je eigen bloemencorsage te maken.
Ontdek Loes haar volledige outfit: Rok en trui.

Zet je haar in de bloemen

Wil jij je haren in de kijker zetten? Met een frisse speld schiet je het schot in de roos. Loes toont je hoe je zelf een haarspeld met bloemen maakt. Achteraf kan je net als Loes je geupdate speld dragen met een tropische broek.

Koningin van de bloemen

Kin omhoog, een vrouw is het waard om een kroon te dragen! Leer hier van de flowerqueen Loes hoe je je eigen bloemenkrans maakt. Voel je zelfvertrouwen stijgen terwijl je de bloemetjes buitenzet. Wil jij de complete look van Loes? Dat kan!