Belangrijke updates en FAQ.

Beste klant,


Als gevolg van de besluiten van de Nationale Veiligheidsraad hebben we maatregelen getroffen voor onze winkels en voor alle bestellingen in onze e-shop.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN IN ONZE WINKELS

Wanneer heropenen jullie winkels?

We hebben al onze winkels heropend en we hebben heel wat veiligheidsmaatregelen getroffen om jullie veiligheid te garanderen. Voor Frankrijk en Luxemburg wachten we nog even af.

Welke veiligheidsmaatregelen treffen jullie in de winkels?

We zijn heel blij om jullie terug te mogen verwelkomen in onze winkels. Samen kunnen we deze winkelervaring veilig maken & houden!

 • Wat wij doen voor jou:
 • - Al onze medewerkers dragen mondmaskers en ontsmetten hun handen frequent
 • - We ontsmetten alles frequent : betaalterminals, de kassa, de winkeloppervlakte, de paskamers en zelfs de kapstokken na het passen van de kledij
 • - Alle gepaste kledij plaatsen we een tijdje in quarantaine
 • - We bezorgen jou de kassatickets digitaal

 • Wat kan jij doen voor ons ?
 • - Hou minimum 1,5 meter afstand van andere fashionista’s*
 • - Shop individueel
 • - Hou je aan 30 minuten shopping tijd per klant
 • - Ontsmet je handen – er zijn gels aanwezig in de winkel!
 • - Betaal elektronisch en leg je klantenkaart of cadeaukaart met de barcode naar boven klaar.

*Max 1 klant/10 m²

Check zeker onze storelocator om de openingsuren van jouw favoriete shop te kennen.

LEVERINGEN & RETOURS IN ONZE WINKELS

Kan ik weer online bestellen en deze bestelling dan in de winkel laten leveren?

Vanaf 11 mei kan je opnieuw een online bestelling gratis laten leveren in onze winkels.

Ik kocht een kledingstuk in een winkel net voordat de winkels sloten, maar ik wil het retourneren of omruilen. Kan dit?

We hebben voor jou de retourperiode met 30 dagen verlengd vanaf de dag dat winkels weer open gaan. Dit geldt voor alle aankopen in de winkel sinds 14/02/2020 tot 17/03/2020. De voorwaarden blijven dezelfde : ruilen is mogelijk in het land van aankoop op voorwaarde dat het artikel in originele staat teruggebracht wordt met bijhorende kassaticket/E-ticket en label. Niet geldig voor artikelen aangekocht met korting omwille van kwaliteitsproblemen/beschadiging.

Ik heb een online bestelling geplaatst met de optie leveren in de winkel vóór de lockdown. Kan ik deze nog ophalen nu de winkels heropenen?

Je bestelling is 30 dagen na heropening nog steeds beschikbaar in onze winkels, indien er nog geen andere afspraak werd gemaakt met de klantendienst.
Na de deadline van 11 juni 2020 zullen wij deze annuleren en zullen wij je automatisch het betaalde bedrag terugbetalen.

Kan ik items kopen zonder ze te passen en ze dan weer retourneren in de winkel?

Je kan in onze winkels gerust items kopen zonder ze te passen en daarna retourneren als ze niet geschikt zijn. De retourtermijn is 30 dagen. Kleding die geretourneerd wordt plaatsen wij een tijdje in quarantaine en steamen we vervolgens, alvorens ze weer in de winkel te hangen.

ONLINE BESTELLINGEN, LEVERINGEN & RETOURS

Hoelang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

Verwacht langere levertijden dan normaal (3 tot 5 dagen in België, 5 tot 7 in Nederland, Luxemburg en Frankrijk). Om te voldoen aan de veiligheidsregels en om tegemoet te komen aan de grote toestroom van orders, doet iedereen zijn uiterste best om de pakketjes zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Veiligheid staat wel steeds centraal, wat mogelijks tot vertragingen leidt. Je zal via e-mail jouw pakketje steeds kunnen volgen, en wordt op de hoogte gebracht zodra het toekomt in de winkel, pick-up point of bij onze koerier.

Welke maatregelen nemen jullie bij het inpakken van mijn bestelling?

We nemen alle veiligheidsmaatregelen in ons magazijn om je een kwaliteitsvolle service te blijven leveren. We hebben hiervoor de nodige hygiënische maatregelen genomen voor het voorbereiden van jouw bestellingen. Onze medewerkers dragen handschoenen, mondmaskers en gebruiken desinfecterende producten wanneer nodig.

Welke leverings- en retour methodes zijn er?

In België, Nederland & Luxemburg: De gratis levering en retour via Bpost/DHL blijft van kracht tot 11/06/20.
In België zijn er ook nog vele pick-up points actief, maar kunnen er gewijzigde openingsuren mogelijk zijn. Check deze zeker voor jouw pick-up point.
Voor Nederland zullen we binnenkort ook pick-ups van DHL activeren.
Onze klanten in Frankrijk kunnen gebruik maken van Mondial Relay en ontvangen voor hun retour een vooraf betaald label van Mondial Relay. Mondial Relay heeft hun activiteiten sinds 17 maart 2020 moeten stopzetten, maar zullen deze geleidelijk hervatten vanaf 11 mei, afhankelijk van de ontwikkeling van de situatie en de door de regering genomen maatregelen. Daarom hebben we de levertijd voor deze retourzendingen voor alle online bestellingen verlengd tussen 14 februari 2020 en 10 mei 2020.

Leveren jullie ook gratis naar het buitenland?

Al onze leveringen zowel in het binnen- als buitenland zijn gratis t.e.m. 11 juni 2020

Hoe lang duurt het om een retourzending te verwerken?

In normale omstandigheden wordt dit ongeveer in 10 dagen verwerkt. Door de corona maatregelen en de stijgende aantallen pakjes die onze koeriers moeten verwerken, neemt dit meer tijd in beslag.
Zodra we je retourzending ontvangen hebben, krijg je een bericht via e-mail.

Ik kocht online tussen 18 maart en 10 mei: kan ik een kledingstuk retourneren in een winkel?

Tijdens die periode hebben we een gratis retour sticker in alle bestellingen geplaatst. Het was ook mogelijk om deze op te vragen via de customer service.
We begrijpen dat dit voor sommigen toch geen ideale oplossing was. Daarom hebben we besloten om de retourperiode nog extra te verlengen bovenop de normale 30 dagen en dit tot 11/06/20, maar dit dan wel te beperken tot omruilingen voor een aankoopbon.
De voorwaarden blijven dezelfde : ruilen is mogelijk in het land van aankoop op voorwaarde dat het artikel in originele staat teruggebracht wordt met bijhorende e-mail/bestelbon.

Ik heb een Mondial Relay-label ontvangen voor de retourzending, maar alle relais punten waren gesloten. Wat moet ik doen?

Voor retourzendingen ontvang je een prepaid label van Mondial Relay. De diensten van Mondial Relay zijn (gedeeltelijk) opgeschort sinds 17 maart 2020, maar vanaf 11 mei zal alles geleidelijk worden hervat, afhankelijk van de evolutie van de situatie en de maatregelen die de regering heeft genomen. Daarom hebben we de periode van 14 dagen voor uw retourzendingen voor alle online bestellingen verlengd tussen 14 februari 2020 en 10 mei 2020. Je hebt dus tot 11 juni de tijd om de artikelen die je niet bevallen te retourneren.

Ik heb een online bestelling geplaatst vóór de lockdown. Kan ik deze nog ophalen in de winkel?

Je bestelling is 30 dagen na heropening nog steeds beschikbaar in onze winkels.
Na de deadline van 11 juni 2020 zullen wij deze annuleren en zullen wij je automatisch het betaalde bedrag terugbetalen.

CADEAUKAARTEN en CADEAUBONNEN

Wat met cadeaukaarten die verlopen zijn in de lockdown periode?

Sommige cadeaubonnen zijn tijdens de lockdown periode verlopen. Alle cadeaubonnen die verlopen zijn tussen 14 februari en 15 mei 2020 worden automatisch verlengd met nog eens 3 maanden. Deze zijn dus geldig tot 15 augustus 2020.

Kan ik bij het online shoppen ook mijn fysieke cadeaukaart nummer ingeven?

Ja, dit kan. Bij de betaalmethode duid je simpelweg aan ‘betalen met cadeaukaart’ waarna je je kaartnummer kan ingeven en het shoptegoed verzilverd wordt.

Blijft de cadeaubon die we ontvingen bij de denim actie geldig?

Ja, deze cadeaubon werd zelfs verlengd en kan je online én in de winkels gebruiken tot 11/6/20.

Wat met andere tegoedbonnen?

Alle tegoedbonnen die tussen 14 februari en het begin van de lockdown in de winkel werden gegeven, worden automatisch met 30 dagen vanaf de dag van heropening verlengd. Ze zijn allemaal geldig tot 11 juni 2020.

Wat met andere aanbiedingen zoals kortingen i.s.m. Libelle etc?

Ook deze worden verlengd tot 11 juni 2020.

LolaLiza IS ER VOOR JOU!

Het LolaLiza team is nu meer dan ooit verbonden. Vind ons op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube of voeg ons toe op WhatsApp voor jouw nodige dosis fashion!

Blijft de klantenservice bereikbaar?

De klantenservice is bereikbaar voor al jouw vragen van maandag tot vrijdag van 9u t.e.m. 18u. Als je ons wil contacteren kan dat via het contactformulier of via customers@lolaliza.com