STYLING
mei 11, 2020
mei 11, 2020
HET NIEUWE
normale shoppen...

We hebben modelustige gezichtjes enorm gemist, geloof ons maar! Natuurlijk wil het niet zeggen dat als onze winkels terug opengaan het ‘business as usual’ is. Er is veel veranderd om zowel jouw als de veiligheid van onze medewerker te garanderen, lees hier over onze nieuwe veiligheidsvoorschriften!

Wat wij doen voor jou?

Onze medewerkers staan tot jouw dienst in de winkel.


mask

Ze zullen mondmaskers dragen en hun handen dikwijls ontsmetten.

mask

Daarnaast willen wij dat ook jij je veilig voelt tijdens het shoppen. Daarom zullen ook de betaalterminals, de kassa, de winkeloppervlakte en de paskamers vaak gepoetst/gedesinfecteerd worden.


mask

We denken aan alles en desinfecteren dus ook de kapstokken nadat een klant het artikel heeft gepast. Ook textiel kan het virus overdragen en om dat te vermijden plaatsen we gepaste kledij een tijdje in quarantaine.

mask

Om minimaal contact te verzekeren zullen onze kassatickets digitaal bij jou bezorgd worden.
Wat kan jij doen voor ons?

metre

Om de nieuwe ervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen hebben we ook voor jullie een aantal richtlijnen opgesteld. Er is in elke winkel ontsmettingsgel voorzien om je handen te reinigen

metre

Hou minimum 1,5 meter afstand van andere fashionista’s om iedereen zijn eigen ruimte te geven (Max 1 klant/10 m²).


mask

Shop individueel, zie dit als de me-time waar je tijdens de lockdown van droomde.

metre

Er is 30 minuten shoptijd per klant voorzien, maar je kan artikelen ook gemakkelijk retourneren in de winkel. Dus wanneer je krap zit in tijd kan je thuis passen en dan indien nodig weer in de winkel retourneren.

mask

We vragen ook enkel elektronisch te betalen.
Heb je een cadeaukaart of een klantenkaart? Geen probleem toon deze met de kant met de barcode aan de LolaLiza medewerker, dan kan zij deze contactloos scannen van op een veilige afstand.

Door ons artikel te lezen is het duidelijk dat jij maar ook zeker wij klaar zijn om je vanaf 11 mei in onze winkels opnieuw te verwelkomen! Heb je nog vragen over onze Corona-veiligheidsmaatregelen? Dan vind je meer info op onze FAQ-pagina

Draag zorg voor jezelf en voor anderen... en WELCOME BACK!

signature