Women of LolaLiza christine Women of LolaLiza christine

Christine werd genomineerd door haar dochter. Ze won de strijd tegen borstkanker en heeft een ongeëvenaarde moed getoond om de ziekte te overwinnen.

Women of LolaLiza christine dillen Women of LolaLiza christine dillen

KAN JE JEZELF KORT VOORSTELLEN?

Mijn naam is Christine Caufriez en, net als twee van mijn zussen, kreeg ik enkele jaren geleden borstkanker. Hoewel het een schok was, vocht ik om de ziekte te verslaan. En dat is gelukt.

Mijn dochter heeft mij voor deze award genomineerd. Ze wou me graag in de bloemetjes zetten. Het is een prachtig gebaar en ik ben er enorm dankbaar voor.

HOE MOETEN VROUWEN ELKAAR STEUNEN?

Om een bekend gezegde te gebruiken, denk ik dat "eenheid kracht is". Volgens mij moeten vrouwen samenkomen en elkaar bijstaan. Dat gevoel van eenheid creëren begint bij momenten met elkaar delen. Dit kan door aanmoediging, motiverende woorden, enz.
Door samen activiteiten te doen, kunnen ze hun goede en slechte ervaringen delen. Dit kan eenvoudig op het werk gebeuren, maar ook tijdens het sporten. Wat essentieel is, is dat deze momenten draaien om te delen en uit te wisselen van positieve en negatieve ervaringen.

WIE IS JOUW INSPIRING WOMAN?

Dit zal je misschien verbazen, maar er is geen vrouw die me in het bijzonder inspireert. Integendeel, ik denk dat iedereen om verschillende redenen een voorbeeld voor iedereen kan zijn. Dus eindelijk, alle vrouwen inspireren me op hun eigen manier!

WAT IS HET BESTE ADVIES DAT JE OOIT HEBT GEKREGEN?

Op een dag kreeg ik te horen dat ik wat meer aan mezelf moest denken. Makkelijker gezegd dan gedaan! Maar ik denk dat het goed advies is. Het gaat niet om egoïstisch zijn, verre van dat! Denk gewoon aan jezelf en zorg voor jezelf.

WAT IS JOUW POWER LOOK, IN WELKE OUTFIT KAN JIJ DE WERELD VEROVEREN?

Omdat ik mijn benen niet graag laat zien, is de keuze vrij beperkt. Ik draag altijd een broek. En zo voel ik me het meeste op mijn gemak. Dit is het belangrijkste, toch?

WAT IS EEN BELANGRIJKE BOODSCHAP DIE JE AAN ANDERE VROUWEN WIL OVERBRENGEN?

Vergeet niet aan jezelf te denken! Zelfs als je de neiging hebt om verstrikt te raken in het hectische tempo van het leven, zorg dan eerst voor jezelf.