Women of lolaliza list Women of lolaliza list

5 power vrouwen, 5 inspirerende verhalen. LolaLiza zet de spotlight op de power van vrouwen!

Laat je inspireren door Hannelore, Johanneke, Elke, Liesbeth en Kina

Jarenlang heeft ze voor IKEA gewerkt in een toppositie, maar uiteindelijk opteerde ze voor een grondige carrièreswitch. Liesbeth Dillen kiest voor zelfstandig en onafhankelijk zijn, 2 normen die de klassieke waarden van de jaren ’80 doorbreken.

Ontdek nu

Hannelore Vens verloor beide benen maar blijft inspireren. Een echte power vrouw die zwaar verminkt werd maar elke dag de kracht vindt om het leven toe te lachen met alle ups en downs die daarbijkomen. Iemand die geïnspireerd werd door anderen en tegelijkertijd zelf anderen inspireert.

Ontdek nu

Isabelle Vandevelde (Kina) brak al een lans voor gekleurde vrouwen toen ze als eerste donkere model campagnes sierde in België. Bovendien richtte ze Cepia op, een organisatie die straatkinderen in Costa Rica educatie en onderdak biedt. Want de jongens en meisjes van nu zijn de mannen en vrouwen van de toekomst en Kina wil er alles aan doen om die toekomst mooi en hoopvol te maken.

Ontdek nu

Johanneke van Slooten koos ervoor om vrouwen uit verschillende probleemsituaties te helpen. Ze wil vrouwen de kans bieden op een normaal leven en hen een plaats geven om hun hart te luchten. Een echte inspirerende vrouw met een hart voor andere vrouwen!

Ontdek nu

Een vrouw die geïnspireerd werd om zelfstandige te worden en nu heel graag meer vrouwen aan de top wil zien. Elke Jeurissen wil andere vrouwen de steun en kracht bieden die ze nodig hebben om meer voor zichzelf op te komen, om het gezinsleven en hun carrières te combineren zonder hun vrijheden en rechten op te geven. Een echte ‘girl boss’ aan het woord!

Ontdek nu