Women of LolaLiza heidi Women of LolaLiza heidi

Een marathonloopster die het slachtoffer werd van een zwaar ongeval, maar ondanks alle tegenslag bleef doorbijten. Na een lange revalidatieperiode staat ze sterker dan ooit. Heidi’s verhaal toont ongelofelijke moed en wilskracht en vormt een echte inspiratiebron voor vele vrouwen.

Women of LolaLiza heidi dillen Women of LolaLiza heidi dillen

KAN JE JEZELF KORT VOORSTELLEN?

Ik ben Heidi Vlamynck, een alleenstaande mama van 47 jaar. Samen met mijn jongste zoon woon ik in het kleine Houthulst, ergens in West-Vlaanderen. Mijn andere zoon is ondertussen al uit huis. Verder werk ik als zorgkundige in de thuiszorg. Aangezien ik een zeer sportief persoon ben, blijf ik in mijn vrije tijd graag volop in beweging.

Dit is echter niet altijd even gemakkelijk geweest. In het jaar 2000 werd ik het slachtoffer van een ongeval. Er werd gevreesd dat ik nooit meer zou kunnen stappen. Als marathonloopster is dit een harde klap om te verduren. Ik werd genomineerd voor de power woman award door mijn vriendin, omdat ze vond dat ik veel moed en kracht had om te blijven doorzetten na mijn ongeval. Na slepende revalidatie ben ik er in geslaagd het sporten terug op te nemen en ook op werkvlak ben ik nieuwe wegen ingeslagen.

HOE MOETEN VROUWEN ELKAAR STEUNEN?

Voor mij is het belangrijk om als vrouwen onder elkaar aan hetzelfde zeel te trekken. Hiermee bedoel ik eendrachtig samenwerken om op die manier onze doeleinden te bereiken. Samen onze dromen nastreven, opkomen voor elkaar en vooral, er zijn voor elkaar.

WIE IS JOUW INSPIRING WOMAN?

Ik heb eigenlijk niet echt een specifiek boegbeeld. Er zijn erg veel verschillende inspirerende vrouwen, ik zou er niet slechts ééntje kunnen uitkiezen!

WAT IS HET BESTE ADVIES DAT JE OOIT HEBT GEKREGEN?

Kijk niet om… Doe verder zoals je bezig bent.

WAT IS JOUW POWER LOOK, IN WELKE OUTFIT KAN JIJ DE WERELD VEROVEREN?

Het liefst van al draag ik sportieve kledij. Vaak is dat een simpele broek met een toffe top, t-shirt of blouse. Sinds enkele jaren durf ik ook wel eens een kleedje aan te trekken, dat heb ik lange tijd links laten liggen.

WAT IS EEN BELANGRIJKE BOODSCHAP DIE JE AAN ANDERE VROUWEN WIL OVERBRENGEN?

Een essentiële boodschap die ik zou willen meegeven aan anderen is om vooral jezelf te blijven. Volg je gevoel, blijf dicht bij je kern en als je iets wil bereiken, ga er voor de 100% voor!