lolaliza life lolaliza life

Welkom op onze gloednieuwe blog!

Naast verfrissende fashion willen we je ook aan iets nieuws voorstellen, namelijk ons online magazine speciaal gewijd aan vrouwen.
Ontdek hieronder wat je allemaal kan vinden op deze blog.

ADVICES - juli 23, 2019
Ik ga op reis &
IK NEEM MEE...
Wie zomer zegt, zegt vakantie! En wie vakantie zegt, die zegt… inpakken maar ! En dat is niet altijd even makkelijk. Onze vloggers geven je alvast hun gouden tips !
Ontdek nu
ADVICES - juli 12, 2019
Stijladvies
VOOR ELKE VROUW !
Vraag jij je af welke kleur het beste jou past? En welk model van jurk? Draag je best je blouse in je broek of rokje of laat je het toch maar los hangen? Wij hebben een antwoord op al jouw stijlvragen!
Ontdek nu
TIPS - juli 6, 2019
7 tips voor de beste
SOLDENKOOPJES
De soldenperiode draait op volle toeren en jij wil natuurlijk ook je slag slaan! Een voorbereide vrouw is er twee waard en een voorbereide fashionista? Die is niet te stoppen! Met deze 7 tips shop jij de leukste items op de doeltreffendste manier.
Ontdek nu
STYLING - juni 27, 2019
Stellina Blindfold Challenge
Stellina van de Instagram pagina @stellina_helpyourself was enorm gemotiveerd om deel te nemen aan de blindfold challenge van LolaLiza! Stellina is een lifestyle, mode, beauty en travel blogger, daarbovenop heeft ze ook haar eigen lifestyle coaching blog. Haar blindfold pick is een bomber jasje met bloemenprint. Ze creëerde 3 leuke looks voor verschillende gelegenheden met deze blindfold pick. Shop haar stylings en bekijk zeker haar video op ons Youtube kanaal.
Ontdek nu
COLLECTION - juni 18, 2019
let's go
TO THE BEACH
Zand in de haren, de zilte zeelucht, die zomerse gloed op het gezicht… Of het nu in eigen land is of op reis, niets brengt je meer in zomerse sferen dan een heerlijk strandverblijf. Kijk jij er net zo hard naar uit als wij ? Met deze outfits straal je alvast als de zon het komende seizoen !
Ontdek nu
OUTFITS - juni 11, 2019
Onze vijf favoriete
ZOMERLOOKS
Win jij binnenkort onze suitcase actie? Dan sturen we jou met reiskoffer, beauty case én plus one naar onze shoot locatie! Zon, zee en zomerse cocktails staan je daar alvast op te wachten – nu jij nog! Maar wat neem je nog zoal mee op reis naast alle must-haves die we voor jou al in je koffer stopten? Hieronder vind je vijf onmisbare summer looks om in te shinen op vakantie!
Ontdek nu
ATELIER - juni 3, 2019
Create your dress
LAAT DE INNERLIJKE DESIGNER IN JE LOS
Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen jurk te ontwerpen? Dat kan nu bij LolaLiza! Het LolaLiza Atelier* opent vanaf dinsdag 04/06 de deuren voor haar toekomstige designers. Een primeur in België! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Je eigen jurk ontwerpen kan ook gewoon online. Jij kiest welk model, welke stof en welke kleur, en wij doen de rest.
Ontdek nu
EVENT - mei 29, 2019
About
LAST NIGHT...
Dinsdag 28 mei was een onvergetelijke avond voor LolaLiza! Samen met onze 5 power vrouwen – Elke, Johanneke, Liesbeth, Hannelore en Kina –, influencers, pers en onze fans vierden we vrouwen tijdens ons exclusieve event én zetten we onze nieuwste campagne “Celebrating women” nog eens extra in de kijker!
Ontdek nu
STYLING - mei 16, 2019
MAMA VAN TWEE BLOG
Charlene van de blog mamavantweeblog.be ging de uitdaging aan in onze blindfold challenge! Een hippe mama van twee kindjes die in deze challenge een simpel jeansrokje stylish wist te combineren met verschillende tops en een mooi paar sandalen! 3 mom proof looks! Shop haar stylings en bekijk zeker haar video op ons Youtube kanaal.
Ontdek nu
EVENT - mei 8, 2019
Wat kopen voor
MOEDERDAG?
Moederdag, een dag om alle moeders te vieren en om ze eens extra in de watten te leggen. Een niet zo eenvoudige opdracht om het perfecte cadeau te vinden. Maar geen zorgen, daarbij willen we je graag helpen! Is jouw moeder een echte fashion queen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elk ‘type mom’, of moeder, het perfecte fashionable moederdag geschenk gevonden. Met onze gids weet je wat je voor Moederdag moet kopen!
Ontdek nu
STYLING - april 30, 2019
MANOU COHEN
Manou Cohen een Vlaamse Youtuber, vlogger en vegan uit Antwerpen laat ons haar 3 looks zien. Shop haar stylings hier en bekijk zeker haar video.
Ontdek nu
EVENT - april 11, 2019
WOW-women
Verbonden door vrouwelijkheid
LolaLiza put elke dag haar motivatie uit vrouwen. Sterke moeders, dochters of vriendinnen, ze verdienen het allemaal om in de schijnwerpers te staan. Met ‘Women of LolaLiza’ wil LolaLiza ode brengen aan deze vrouwen, en vieren dat ze een inspiratie zijn voor anderen.
Ontdek nu
EVENT - april 10, 2019
LolaLiza celebrating women
EEN ODE AAN DE VROUW
Internationale Vrouwendag, een nét iets specialere dag voor vrouwen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ook hier bij ons!
Ontdek nu