lolaliza life lolaliza life

Welkom op onze gloednieuwe blog!

Naast verfrissende fashion willen we je ook aan iets nieuws voorstellen, namelijk ons online magazine speciaal gewijd aan vrouwen.
Ontdek hieronder wat je allemaal kan vinden op deze blog.

EVENT - april 10, 2019
LolaLiza celebrating women
EEN ODE AAN DE VROUW
Internationale Vrouwendag, een nét iets specialere dag voor vrouwen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ook hier bij ons!
Ontdek nu
STYLING - april 30, 2019
MANOU COHEN
Manou Cohen een Vlaamse Youtuber, vlogger en vegan uit Antwerpen laat ons haar 3 looks zien. Shop haar stylings hier en bekijk zeker haar video.
Ontdek nu
EVENT - mei 8, 2019
Wat kopen voor
MOEDERDAG?
Moederdag, een dag om alle moeders te vieren en om ze eens extra in de watten te leggen. Een niet zo eenvoudige opdracht om het perfecte cadeau te vinden. Maar geen zorgen, daarbij willen we je graag helpen! Is jouw moeder een echte fashion queen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elk ‘type mom’, of moeder, het perfecte fashionable moederdag geschenk gevonden. Met onze gids weet je wat je voor Moederdag moet kopen!
Ontdek nu
EVENT - april 11, 2019
WOW-women
Verbonden door vrouwelijkheid
LolaLiza put elke dag haar motivatie uit vrouwen. Sterke moeders, dochters of vriendinnen, ze verdienen het allemaal om in de schijnwerpers te staan. Met ‘Women of LolaLiza’ wil LolaLiza ode brengen aan deze vrouwen, en vieren dat ze een inspiratie zijn voor anderen.
Ontdek nu
STYLING - mei 16, 2019
MAMA VAN TWEE BLOG
Charlene van de blog mamavantweeblog.be ging de uitdaging aan in onze blindfold challenge! Een hippe mama van twee kindjes die in deze challenge een simpel jeansrokje stylish wist te combineren met verschillende tops en een mooi paar sandalen! 3 mom proof looks! Shop haar stylings en bekijk zeker haar video op ons Youtube kanaal.
Ontdek nu